Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dică, dezvăluiri incredibile despre Mirel Rădoi: "Urla de durere!" Momentele care l-au zdruncinat pe antrenorul FCSB-ului

VIDEO EXCLUSIV | Dică, dezvăluiri incredibile despre Mirel Rădoi: "Urla de durere!" Momentele care l-au zdruncinat pe antrenorul FCSB-ului

Special

Comentarii

Nicoal Dică a povestit la Telekom Sport un moment deosebit care îl are în centrul atenţiei pe Mirel Rădoi.

Dică şi Rădoi au fost coechipieri la Steaua în perioada de glorie a echipei eurofantastice. Acum antrenor al roş-albaştrilor, Dică îl dă de exemplu pe fostul său coleg actualilor fotbalişti ai vicecampioanei României. 
 
"Noi, fiind colegi atâţia ani, ştiu cum făcea în momentele când era accidentat şi făcea injecţii în genunchi. Prima dată se auzea în tot stadionul, dar intra şi juca şi îşi dădea viaţa pentru echipă" îşi aminteşte Dică. 
 
Rădoi a venit şi cu detalii. 
 
"La început nu găseam prosopul ca să îl bag în gură şi să mai atenuez din sunet. Era un ac mare care trebuia să intre într-o parte şi să iasă pe partea cealaltă. Cele mai dureroase momente au fost la un meci cu Sportul, în Ghencea. Am fost călcat înainte de finalul primei reprize. Nu am ştiut şi nu mai puteam să calc. Am simţit degetul foarte amorţit. Nu mai puteam să calc, nu mai puteam să mai continui. Mi-a făcut o infiltraţie şi de abia a doua zi am descoperit, când am făcut RMN-ul, că era o fractură la deget" a mărturisit Rădoi. 

Afla mai multe despre: rădoidicăsteaua 

viewscnt
Articole similare