Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dică îi dă replica lui MM: "Aşteptam să-mi spună în faţă, nu aşa!" Ce l-a deranjat cel mai mult pe tehnician: "Am uitat deja!?"

VIDEO EXCLUSIV | Dică îi dă replica lui MM: "Aşteptam să-mi spună în faţă, nu aşa!" Ce l-a deranjat cel mai mult pe tehnician: "Am uitat deja!?"

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre despărţirea de FCSB şi s-a arătat dezamăgit în special de dezvăluirea lui Gigi Becali, care a precizat că Mihai Stoica i-a transmis că echipa "nu are antrenor", asta deşi cel puţin la nivel public managerul sportiv îşi arăta susţinerea faţă de tehnician.

Dică spune că s-ar fi aşteptat că MM Stoica să-i spună în faţă dacă avea vreo nemulţumire şi a explicat de ce reacţia fostului său colaborator a fost una injustă.

"Eu am fost dezamăgit de ceea ce mi-a spus patronul că a spus Meme despre mine, atât.  Venea şi îmi spunea mie, ştiam ce am de făcut, dar am văzut declaraţiile lui Meme, mi se par aşa... Cu acele faze fixe, în care spune că jucătorii nu respectau... Păi la meciul cu Dinamo am marcat gol din fază fixă făcută la antrenament. Sau am uitat? Ce înseamnă asta: că trebuia să bată corner un jucător şi a bătut alt jucător.

Păi îmi amintesc un joc în care era Hagi antrenor la Steaua. Eu trebuia să bat lovituri libere, cornere, tot. Au dat cei de la Ceahlăul mingea în corner, a venit Nicoliţă repede, a bătut, iar eu am dat gol cu capul. Păi asta înseamnă că n-am respectat.

Dacă Meme ieşea şi spunea: domnule, Dică le-a spus la fazele fixe să facă marcaj om la om şi jucătorii au făcut zonă, spuneam da, ceva nu e ok. Sau dacă eu le-am spus să facă zonă şi ei făceau marcaj. Stai că nu e în regulă, nu e ok.

Eu aşteptam să-mi spună mie lucrurile astea faţă în faţă, nu ... Nu ştiu, nu vreau să comentez aceste lucruri",
a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: nicolae dicamihai stoicareactie 

viewscnt
Articole similare