Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dică l-a băgat în şedinţă pe unul dintre cei mai buni jucători. Ce gest l-a enervat: ”Putea să treacă neobservat”

VIDEO EXCLUSIV | Dică l-a băgat în şedinţă pe unul dintre cei mai buni jucători. Ce gest l-a enervat: ”Putea să treacă neobservat”

FCSB

Comentarii

Situaţia generată la meciul cu FC Voluntari când Florin Tănase a refuzat să ia banderola de la Planic, nu avea cum să îl lase indiferent pe Nicolae Dică.

Florin Tănase traversează o perioadă foaret dificilă la FCSB. După ce a fost deposedat de banderolă, Tănase nu a mai dorit-o atunci când Planic a trebuit să iasă din teren, la partida cu FC Voluntari. Drept urmare, pentru gestul său fotbalistul a fost huiduit la meciul împotriva Astrei. Dică şi Rădoi şi-au spus părerea despre această situaţie în studioul Telekom Sport. 

"Astfel de lucruri nu se pot întâmpla pe teren. Dacă el are ceva, comunică înainte: nu vreau să fiu căpitan! Sau, pur şi simplu iei banderola, pentru a nu crea o confuzie la nivel public, faţă de coechipieri, faţă de spectatori, dupa care comunici, aşa cum a făcut Pintilii: nu mai vreau să fiu căpitan. În momentul în care o iei, te uiţi la banderolă, faci semn că nu o vrei, nu e în regulă. Dau şi un exemplu: Am revenit după accidentare  Şi Dică era căpitan şi a venit să îmi dea banderola. Şi i-am zis: păstreaz-o, că tu ai fost căpitan la început. El a insistat şi eu ce era să fac? Să o iau şi să o arunc? Nu. Cănd am văzut că insistă, nu puteam...că lumea se uita la noi" a spus selecţionerul reprezentativei de tineret. 
 
Dică a explicat clar cum au stat lucrurile. 
 
"Benzar a avut banderola şi în loc să se ducă să i-o dea lui Filip, nu şi-a dat seama că era Filip în teren şi s-a dus să i-o dea lui Tase. Şi i-am făcut semn după aia să i-o dea lui Filip. Şi asta a fost tot. Poate putea să treacă neobservat acel lucru, să ia banderola şi i-o ducea el, după lui Filip, pentru că îi spuneam eu să i-o ducă lui Filip. Dar în timpul jocului, presiunea rezultatului, a meciului, nu şi-a dat seama şi a avut acea reacţie"
"Planic este primul căpitan. Cu Bizonul a fost aşa, că îşi dorea foarte mult, îl auzeam pe la antrenament. Am avut o discuţie cu staff-ul şi cu MM şi am zis: hai să îl punem pe Bizonul căpitan. Şi a fost foarte bine, pentru că a avut o evoluţie bună. În afară de faptul că a reuşit să marcheze, a avut aşa, o plăcere de a juca. L-am văzut în minutul 90, pe fază de joc, Bizo a venit în careu şi a respins, a venit din atacant, a ajuns să fie fundaş. Am vorbit cu el după meci şi a zis: păi, banderola mi-a dat putere" a povestit Dică.  
 
 

Afla mai multe despre: tănaseplanicbanderolă 

viewscnt
Articole similare