Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dică nu-l înţelege deloc pe Teja. Cum a comentat decizia înlocuitorului său de la FCSB: "Îmi spui Mister, dar ma înjuri pe la spate"

VIDEO EXCLUSIV | Dică nu-l înţelege deloc pe Teja. Cum a comentat decizia înlocuitorului său de la FCSB: "Îmi spui Mister, dar ma înjuri pe la spate"

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Nedelcu a dezvăluit că Teja i-a rugat pe jucători să nu-l strige niciodată pe numele mic. În schimb, Nicolae Dică le permitea fotbaliştilor de la FCSB să-i pună chiar şi o poreclă: Nick.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit în studioul Telekom Sport despre acest subiect şi a recunoscut că nu este de acord cu abordarea lui Mihai Teja.

"Când mă uit şi văd asemenea comentarii ... Eu l-am avut antrenor pe Olăroiu şi îi spuneam Oli. L-am avut pe Gică şi îi spuneam Gică. L-am avut pe Walter Zenga şi îl strigam Walter. Am avut vreo problemă? N-am avut nicio problemă. Nu înţeleg de ce se comentează pe această temă. De când am venit la Steaua, toţi au comentat pe această temă. Eu am dat câteva exemple, dar sunt mult mai multe. Aşa prefer eu. Dacă mă strigi <<Mister>> şi pe la spate mă înjuri, asta nu înseamnă că mă respecţi" , a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

”Dânsul ne-a spus că nu-şi doreşte să îi spunem Mihai şi că putem să-i spunem, la alegere, Mister, Profe, Profesore. A vrut doar să nu-i spunem pe nume” , a declarat Nedelcu.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbsteauamihai teja 

viewscnt
Articole similare