Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Dicane, ştii unde vii!?" Cum l-a convins Hagi pe Dică să joace pentru Viitorul în Liga II-a

VIDEO EXCLUSIV | "Dicane, ştii unde vii!?" Cum l-a convins Hagi pe Dică să joace pentru Viitorul în Liga II-a

Top Interviuri

Comentarii

Nicolae Dică şi-a încheiat cariera de fotbalist la Viitorul. Actualul antrenor de la FCSB a povestit la Telekom Sport cum l-a convins Gică Hagi să vină la echipa sa, care la vremea respectivă juca în Liga 2.

În iarna lui 2012, Nicolae Dică primea un telefon care îl făcea să abandoneze lupta pentru evitarea retrogradării în Liga I. Hagi l-a dorit la Viitorul iar mijlocaşul aflat pe atunci la CS Mioveni, iar Dică a acceptat provocarea. 
 
"A fost o perioadă foarte frumoasă. M-a sunat Gică, am vorbit cu el şi cu Zoli. A fost o alegere extraordinară că am mers acolo, pentru că am învăţat multe pentru ce urma să fac după cariera de jucător. Îmi aduc aminte discuţia cu Gică, mi-a zis: "Dicane, vii la Divizia B?" Era returul, chiar aşa mi-a zis: "Ştii unde vii? I-am zis că sunt conştient, voi munci să ajut această echipă cât pot de mult să promoveze, pentru că atunci în discuţia pe care am avut-o mi-a spus: Eu am nevoie de tine pentru Liga 1,  pentru că sunt mulţi tineri aici şi vreau să mă ajuţi. Şi am zis: "Da, ok, pun umărul la aceste obiective şi sper să reuşim împreună" şi-a amintit Dică în studioul Telekom Sport. 
 
Alături de Dică, la Viitorul au crescut câţiva jucători pe care acum ca antrenor are ocazia să îi pregătească la FCSB. 
 
"La Viitorul erau atunci Benzar, Tănase, Bălaşa, chiar şi Nedelcu. El era un copil, dar mai făcea antrenamente cu noi. Coman şi el la fel, dar foarte puţin, în rest erau generaţiile celelalte cu Iancu, Chiţu, Bejan, jucători cu multe meciuri în Liga 1" a povestit Dică. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dicătop interviuviitorulhagi 

viewscnt
Articole similare