Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dinamo a reuşit un nou transfer: ”Tatăl meu ţine cu Steaua” A semnat pe patru ani: ”Ne vom ridica, sunt sigur!”

VIDEO EXCLUSIV | Dinamo a reuşit un nou transfer: ”Tatăl meu ţine cu Steaua” A semnat pe patru ani: ”Ne vom ridica, sunt sigur!”

Dinamo București

Comentarii

Roberto Strechie este noul jucător al lui Dinamo. Fotbalistul născut în Italia a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Strechie este mijlocaş defensiv şi a recunoscut că Dinamo este echipa pe care o simpatizează încă din copilărie, asta deşi tatăl său este stelist înfocat.

Eu de când eram mic ţineam cu Dinamo, deşi tatăl meu ţine cu Steaua. S-a bucurat pentru mine, normal! Am petrecut foarte mult timp la Veneţia, acum era nevoie de o schimbare. Aşa a fost destinul meu, să ajung acum la Dinamo.

Ştiu pe ce loc este Dinamo, dar cu timpul se va ridica. Şi Dinamo, şi Steaua se vor ridica, pentru că sunt două echipe mari şi trebuie să stea sus. L-am cunoscut pe Fabbrini, mi se pare o persoană bună. Din România îmi place de Tănase”, a spus Roberto Strechie, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Cat au investit spaniolii pana acum la Dinamo. Suporterii prin Programul DDB, singurii care tin...