Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dinamo s-a reunit la Săftica. Mihalcea e încrezător înainte de reluarea pregătirilor: "Se vor rezolva şi problemele financiare"

VIDEO EXCLUSIV | Dinamo s-a reunit la Săftica. Mihalcea e încrezător înainte de reluarea pregătirilor: "Se vor rezolva şi problemele financiare"

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii s-au reunit la Săftica şi sunt pregătiţi să respecte protocolul impus de autorităţi pentru a-şi relua antrenamentele, după mai bine de două luni în care pandemia de coronavirus i-a ţinut departe de fotbal.

"Suntem bucuroşi şi nerăbdători. Perioada următoare cu siguranţă va fi destul de încărcată, în cantonament, după care vor urma alte antrenamente şi, la fel ca perioada de pregătire, şi cea de jocuri va fi destul de încărcată. Dar nu e o problemă. Ne-am dorit asta şi sper ca lucrurile să decurgă bine, să nu avem niciun fel de problemă şi să începem campionatul.

Băieţii au stat în izolare, se vor testa acum şi vor rămâne în izolare. Dacă totul va fi ok, vom începe antrenamentele, bineînţeles, ţinând cont de regulile impuse de cei de la LPF şi FRF, în grupuri de câte patru.

Va fi greu, dar trebuie să ne acomodăm. Tot protocolul este făcut spre binele nostru şi nu vrem să avem niciun fel de problemă, vom respecta tot. Nu s-a mai îmtâlnit nimeni cu astfel de situaţie, este destul de greu.

Mi-e greu să spun ce va fi de acum încolo neştiind cum vor reacţiona după aceste două luni.Sunt totuşi două luni şi nu vorbim de un jucător, vorbim de toţi jucătorii. Mă bazez pe toată lumea, avem lotul complet, nu lipseşte niciun jucător. Sunt fotbalişti care vor termina contractul, dar sunt în discuţii cu conducerea şi am garanţia că ei vor rămâne în continuare.

De astăzi s-a suspendat şi şomajul. De acum, contractele revin la normal. Din câte am înţeles, s-au luat banii pe luna ianuarie. Băieţii au înţeles situaţia, sunt băieţi cu caracter şi nu îmi e greu deloc. Şi ei sunt dornici, am stat de vorbă cu ei, îşi doreau lucrul acesta. Partea financiară în momentul acesta o vor lăsa pe planul 2, se vor rezolva din probleme, fără nicio problemă. Dar primează pregătirea în momentul de faţă" , a declarat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare