Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dinamovistul care vrea să fie convocat de Rădoi la Campionatul European U21: "Nimeni nu a crezut în această naţională"

VIDEO EXCLUSIV | Dinamovistul care vrea să fie convocat de Rădoi la Campionatul European U21: "Nimeni nu a crezut în această naţională"
Comentarii

Mai sunt doar şase luni până la Campionatul European din Italia şi San Marino, destinat naţionalelor sub 21 de ani, iar pentru Mirel Rădoi încep să apară "problemele", în sensul în care tot mai mulţi fotbalişti îşi doresc să prindă lotul pentru turneul final.

În acest caz este şi Denis Ciobotariu, jucătorul lui Dinamo, dar care nu a prins niciun minut în campania de calificare pentru Campionatul European. Totuşi, Mirel Rădoi l-a convocat la meciul amical cu Belgia, încheiat la egalitate, 3-3, astfel că tânărul "câine" sper să se numere printre jucătorii care vor merge în Italia şi San Marino în vară. 

"Nu ştiu dacă voi fi convocat sau nu, îmi doresc ca România să câştige foarte multe meciuri, sper să aibă performanţe cât mai mari, pentru că nimeni nu a crezut în această naţională U21 şi eu care nu am participat, am crezut în şansele noastre şi sper să fie totul bine. Este un grup foarte unit, se vede că totul este din interior", a declarat Denis în exclusivitate pentru Telekom Sport

Fiul antrenorului de la FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, este conştient că naţionala de tineret nu are foarte multe şanse în grupa cu Franţa, Anglia şi Croaţia, dar speră la o surpriză: "Şanse sunt... într-adevăr destul de mici, dar aşa am fost priviţi şi înainte de calificare. Acum toată lumea va avea aşteptări mari de la noi şi eu zic că o să demosntrăm. Aţi văzut şi meciul cu Belgia".

4 meciuri a jucat Denis Ciobotariu în acest sezon pentru Dinamo. El a început stagiunea accidentat, iar apoi a fost greu să intre în primii "11", indiferent că antrenor a fost Florin Bratu, Claudiu Niculescu sau Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: denis ciobotariudinamocampionatul europeanu21romania u21calificareconvocare 

viewscnt
Articole similare