Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dinu sfătuieşte un antrenor din Liga I să se lase: "Mai bine se întreabă dacă mai poate da ceva sau mai bine stă acasă!"

VIDEO EXCLUSIV | Dinu sfătuieşte un antrenor din Liga I să se lase: "Mai bine se întreabă dacă mai poate da ceva sau mai bine stă acasă!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Cornel Dinu şi Gheorghe Mulţescu sunt despărţiţi de trei ani. Mister are 70 de ani, iar Mulţescu a împlinit astăzi 67. "Procurorul" nu mai antrenează de ani buni, iar cel poreclit "Smurd-ul" tocmai s-a despărţit, pentru a treia oară, de Astra Giurgiu.

"Mulţescu se descurcă la echipele mai mici. Mai greu a făcut faţă la echipele cu presiune, care vor performanţă. Şi el trebuie să se întrebe, cum se întreabă mulţi, mai pot să stau în meseria asta? Mai pot să dau ceva? Sau mai bine stau acasă? Nu se poate, la experienţa lui Mulţescu, să accepte un jucător ca Alibec, unic în lume. Aţi mai văzut pe undeva un atacant să bată toate cornerele, toate loviturile şi să nu ajungă să dea cu capul din careul advers?" , a spus Cornel Dinu în exclusivitate la Telekom Sport.

Cornel Dinu ştie şi de ce Alexa a declinat oferta Astrei. "Acolo tot un fel de satrap conduce, mai mult pe imbolduri, când îi vine furia. Lotul este discutabil. Nu este unul dintre cele mai modeste ale primei divizii, e un lot destul de bun. Însă aici este din nou pofta unor anumiţi oameni la supărare. Dan Alexa e un tip practic. Îşi dă seama să nu se ducă la ghilotina lui Niculae de la Astra. Păi acolo, iar dacă nu merg trei meciuri, îi vine lu' ăla ...".
 

Afla mai multe despre: multescucornel dinualibecalexa 

viewscnt
Articole similare