Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, amintiri de la începutul aventurii la Oţelul. Fanii îi cereau "demisia", dar a fost salvat de Marius Stan

VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, amintiri de la începutul aventurii la Oţelul. Fanii îi cereau "demisia", dar a fost salvat de Marius Stan

Superliga

Comentarii

În istorie va rămâne titlul câştigat de Oţelul Galaţi cu Dorinel Munteanu antrenor, dar puţină lume îşi aduce aminte de primele momente ale lui "Munti" pe banca gălăţenilor. El şi le aduce aminte, dar şi Marius Stan, cel care a luat atunci o decizie importantă.

Marius Stan, fostul preşedinte de la Oţelul, recunoaşte că Dorinel Munteanu nu a început cu dreptul, motiv pentru care fanii i-au cerut demisia: "Atunci am stat eu în faţă. Mi-am luat-o şi eu după ce am refuzat să îl demit. Am carne şi acum în frigider...", a recunoscut Stan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Dorinel recunoaşte şi el că a fost o perioadă grea: "Au fost trei luni, patru luni... probabil că acum, după cum s-a terminat, toţi îşi cer scuze. Dar atunci a fost un moment greu. Am avut trei puncte sau şase puncte după opt etape", a declarat actualul antrenor de la Chiajna, în cadrul emisiunii Sport Report. 

Tehnicianul a recunoscut că a avut dueluri pe durata sezonului cu Marius Stan, încheiate pozitiv, despre componenţa echipei: "De sus, din lojă, de la înălţime, terenul se vede altfel", a spus Stan. 

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanumarius stanotelul galati 

viewscnt
Articole similare