Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dorinţa expresă a lui Alex Ioniţă: "Mi-aş dori să spargem acest blestem" Condiţie pentru titlu

VIDEO EXCLUSIV | Dorinţa expresă a lui Alex Ioniţă: "Mi-aş dori să spargem acest blestem" Condiţie pentru titlu

CFR Cluj

Comentarii

Alex Ioniţă visează să câştige al treilea titlu din carieră şi al doilea ca fotbalist al CFR-ului. Fostul rapidist îşi doreşte să facă parte din generaţia care să aducă pentru prima oară în istoria clubului două campionate consecutive.

Alex Ioniţă a câştigat primul titlu la doar 21 de ani, pe când juca pentru Astra. În iarna anului trecut a venit la CFR şi la doar câteva luni a devenit campion. Mijlocaşul speră ca istoria să se repete 
şi în primăvara lui 2019. 
 
"Plecăm cu prima şansă, dacă reuşim să păstrăm cele 6 puncte faţă de FCSB şi în play-off, dar va fi greu, pentru că acolo se înjumătăţesc punctele şi o să fie alt campionat acolo. Mi-am îndeplinit o mare parte din vise până acum şi mi-aş dori să câştig campionatul iar. Cine nu şi-ar dori?  Dar este mult până acolo, trebuie să ne gândim să luăm fiecare meci, pas cu pas" a spus fotbalistul 
 
CFRul a câştigat campionatul mereu la interval de doi ani. Acum tradiţia se poate rupe, dacă ardelenii îi iau din nou faţa rivalei FCSB. În precedentele sezoane când nu şi-au putut apăra titlul, clujenii au jucat în grupele Ligii Campionilor. 
 
"Chiar m-am uitat la istoria CFR-ului înainte să vin aici şi mi-aş dori să spargem acest blestem şi să câştigăm de două ori la rând, să fim primii care reuşesc să câştige la CFR de două ori la rând" este ambiţia lui Alex Ioniţă.
 

Afla mai multe despre: cfr clujalex ioniţătitlufcsbastra 

viewscnt
Articole similare