Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Două veşti bune şi două certitudini neplăcute pentru Dică în finalul de an: "De la ei ne-am luat gândul!"

VIDEO EXCLUSIV | Două veşti bune şi două certitudini neplăcute pentru Dică în finalul de an: "De la ei ne-am luat gândul!"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lotului FCSB pentru ultimele etape din 2018, precizând că lista accidentaţilor s-a restârns simţitor.

Singurii jucători cu probleme sunt Pintilii şi Ovidiu Popescu, care vor mai avea de stat pe bară şi nu au nicio şansă să mai evolueze în acest final de an. În schimb, FCSB se va putea baza la meciul cu Gaz Metan pe Benzar şi Planic, care au fost suspendaţi pentru partida cu Poli Iaşi. Gnohere mai are însă de stat o etapă după ce a fost eliminat cu Dinamo.

"Revin suspendaţii, mă refer aici la Benzar şi Planic. Bizonul (n.r. Gnohere) nu poate să evolueze nici acest joc, pentru că a primit două etape. Pe Pintilii şi Ovidiu Popescu nu îi am pentru acest an. De la ei ne-am luat gândul în această perioadă!", a declarat Dică pentru Telekom Sport.

Dică comentat şi situaţia în care sunt puse echipele din România în acest final de an, majoritatea terenurilor fiind afectate de ninsorile din ultimele zile. E însă mulţumit de starea gazonului de la Piteşti, acolo unde FCSB va disputa ultimele trei meciuri considerate pe teren propriu în acest an, cu Gaz Metan, Viitorul şi CFR Cluj.

"Un timp foarte urât. Chiar urmăream astăzi, am văzut meciurile din Liga a 2-a, FC Argeş cu Snagov, pe ce teren s-a disputat acel meci.... nu am înţeles de ce a lăsat să se joace acel meci. Din păcate, timpul nu ţine cu noi. Dar sperăm să nu mai ningă şi în următoarele zile să se topească zăpada.

Din discuţiile pe care le-am avut acolo şi ce am văzut şi eu acum 10 zile, când am fost pe acel teren, terenul este foarte bun. Din ce ştim dinainte, nu au fost niciodată probleme acolo"
, a declarat Dică pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: dicafcsbaccidentati 

viewscnt
Articole similare