Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dragoş Grigore îi încurajează pe dinamovişti înaintea derby-ului cu Craiova: ”Vor fi multe goluri şi Dinamo va câştiga”

VIDEO EXCLUSIV | Dragoş Grigore îi încurajează pe dinamovişti înaintea derby-ului cu Craiova: ”Vor fi multe goluri şi Dinamo va câştiga”

Dinamo București

Comentarii

Azi, de la 21:00, Dinamo Bucureşti primeşte vizita Universităţii Craiova, iar Dragoş Grigore, fostul fotbalist din Ştefan cel Mare, le ţine pumnii dinamoviştilor.

Va fi un meci foarte încărcat din toate punctele de vedere, poate cu o presiune mult mai mare la Dinamo fiindcă ştim cu toţii ce s-a întâmplat în prima etapă, la meciul de la Ovidiu. Din păcate au suferit o înfrângere usturătoare.

Cred că Dinamo, chiar dacă a început foarte rău anul acesta, va arăta o cu totul şi cu totul altă faţă faţă de anul trecut. Nu aş vrea să le găsesc scuze pentru că nu ştiu exact ce se întâmplă acolo. Însă în fotbal e posibil orice, adversarul a prins o zi mai bună, au fost superiori. E o chestiune de zi, de formă, cum se poate întâmpla oricărei echipe.

Nu cunosc motivele pentru care este contestat Eugen Neagoe. Cred eu că este conştient de faptul că la Dinamo este presiune, a şi recunoscut acest lucru, şi-a asumat acest lucru, are încredere, din câte îl cunosc va face tot ce îi stă în putinţă să aibă rezultate cu Dinamo şi eu cred că va reuşi fiindcă este un antrenor foarte bun.

Sincer, cred că va fi un meci disputat, cred că vor fi multe goluri şi Dinamo va ieşi câştigătoare”, a spus Dragos Grigore pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragos grigoredinamocraiova 

viewscnt
Articole similare