Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dragoş Grigore nu şi-a pierdut speranţa, după Ludogoreţ - Inter 0-2: "Mergem în Italia să producem o surpriză frumoasă"

VIDEO EXCLUSIV | Dragoş Grigore nu şi-a pierdut speranţa, după Ludogoreţ - Inter 0-2: "Mergem în Italia să producem o surpriză frumoasă"

UEFA Europa League

Comentarii

Fundaşul echipei Ludogoreţ Razgrad, Dragoş Grigore, încă mai crede în calificare, deşi campioana Bulgariei a fost învinsă acasă de Internazionale Milano, scor 2-0.

"Mai e o repriză în Italia, vom merge acolo să practicăm un fotbal bun, să încercăm să marcăm goluri şi de ce nu să producem o surpriză frumoasă.

De fiecare dată când intru în teren nu mă gândesc prea mult la cine e în faţa mea sau împotriva cărui jucător joc. Pentru mine e mult mai important grupul, ce facem noi ca echipă. Poate astăzi am fi meritat mai mult, dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri.

Inter are în componenţă jucători de mare valoare, jucători de clasă, dar vom merge acolo şi vom încerca să întoarcem rezultatul. Important e să fiu sănătos, să pot face deplasarea cu echipa şi dacă antrenorul va decide că e nevoie de mine, voi intra cu tot ce am mai bun pe teren, să îmi ajut echipa", a declarat Dragoş Grigore.

În meciul tur cu Inter, Claudiu Keşeru nu a putut evolua, din cauza unor probleme medicale. "Claudiu e golgheterul echipei. Ne lipseşte, se vede că nu e în teren. Important e ca el să se facă bine, fiindcă echipa are nevoie de el", a mai spus Grigore.

Ludogoreţ Razgrad, 0-2 cu Inter Milano în Europa League

Formaţia Ludogoreţ Razgrad, cu Dragoş Grigore pe teren, a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Internazionale Milano, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Golurile aufost marcate de Eriksen ’71 şi Lukaku ‘90+5 (penalti).

Dragoş Grigore a fost integralist la gazde şi a primit un cartonaş galben în minutul 43. Tot la Ludogoreţ, Cosmin Moţi a fost rezervă.

Afla mai multe despre: grigore 

viewscnt
Articole similare