Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Duckadam a acceptat provocarea Telekom Sport! Ce cadou i-a făcut eroul de la Sevilla lui Donald Tusk

VIDEO EXCLUSIV | Duckadam a acceptat provocarea Telekom Sport! Ce cadou i-a făcut eroul de la Sevilla lui Donald Tuskgalerie foto

FCSB

Comentarii

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a avut un mesaj important pentru români: ”Să apăraţi statul de drept, Constituţia, libertatea şi respectarea adevărului cum a apărat Duckadam penalty-urile la Sevilla”. La iniţiativa Telekom Sport, Helmuth Duckadam a decis să-i facă un cadou special lui Tusk.

Helmuth Duckadam a rămas impresionat de comparaţia pe care Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a făcut-o în timpul discursului susţinut la Ateneul Român, cu ocazia preluării preşedinţiei UE de către România.

Eroul de la Sevilla `86 a decis să-i facă un cadou special lui Tusk. Duckadam i-a oferit acestuia, prin intermediul Telekom Sport, o pereche de mănuşi cu autograf şi două sticle de pălincă făcută chiar de preşedintele de imagine al FCSB.

”O să îi ofer şi eu ca amintire o pereche de mănuşi marcă proprie şi, pe lângă asta, m-am gândit să îi ofer şi două sticle cu pălincă românească. Este pălincă făcută de mâna mea în 2006. Pe lângă asta m-am gândit să îi ofer şi două sticle cu pălincă românească. E prima pălincă făcută de mâna mea. În 2006. La Arad, din prunii mei, cum se spune. În prima fază va fi la fel de emoţionat şi surprins cum am fost eu la discursul dânsului. Şi cred că îi va face plăcere să păstreze aceste mănuşi ca amintire. De la un portar care totuşi a câştigat Cupa Campionilor Europeni”, a spus Duckadam pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: duckadamtuskcadoufcsb,  

viewscnt
Articole similare