Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir declaraţie şocantă: ”Dacă mă condamnau, traduceam motivările şi le trimiteam la ambasade. Apoi mă sinucideam!”

VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir declaraţie şocantă: ”Dacă mă condamnau, traduceam motivările şi le trimiteam la ambasade. Apoi mă sinucideam!”

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a explicat la Sport Report cu Dan Udrea cum se simte după ce a fost achitat de Curtea de Apel Bucureşti. Totodată, fostul şef de la LPF a făcut câteva declaraţii şocante.

Dumitru Dragomir a fost achitat astăzi, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care fostul preşedinte al LPF a fost condamnat la 7 ani de executare, plus îngrădirea mai multor drepturi. Sentinţa primei instanţe a fost dată pentru acuzaţii de evaziune, delapidare şi spălare de bani. În direct la emisiunea Sport Report moderată de Dan Udrea, Mitică Dragomir a vorbit despre achitarea de astăzi: 

”Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam!”

Nu uitaţi că în prima condamnare mi-au dat 7 pentru delapidare şi 5 pentru evaziune fiscală! Cum să nu ştie un judecător că actele contabile se fac de către specialişti. Mi-au dat 5 ani şi pentru asta. Nu aveam nicio tangenţă cu acest proces. Am avut noroc că acest complet s-a aplecat aşa cum trebuie asupra procesului. Totul s-a bazat pe prezumţii, nicio acuzaţie reală. Avocaţii mei au adus nişte martori noi, n-aş spune că m-au ajutat, dar i-au ajutat practic pe ceilalţi. Nu mă gândesc la daune, mă gândesc doar cum să-mi liniştesc familia. Te poate doborî ce s-a întâmplat, dar sunt un om tare. De 15 ani sunt numai prin procese, probabil şi din cauza gurii mele. Dar niciodată nu am fost vinovat de nimic.

Ponta a chemat preşedinţii înainte cu o zi de Adunarea Generală ca să nu voteze cu mine. Apoi au vrut să mă bage la puşcărie. Nu vreau să mai aud de fotbal. Fotbalul este egal puşcărie. Am suferit enorm, dacă tăceam din gură...mi-a şi zis Ponta...dacă tăceam şi mă retrăgeam aveam linişte totală.

Sunt 4-5 cluburi care  m-au sunat astăzi: două din liga 2 şi trei din prima ligă. Mi-au zis că îmi dau mână liberă, tot. Nu vreau să aud. Plecaţi de aici” a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirachitaresinucidere,  

viewscnt
Articole similare