Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir l-a "mitraliat" pe Ponta: "Ne-a nenorocit! E o ruşine că a fost prim-ministru!" Nici Dăncilă nu a scăpat

VIDEO EXCLUSIV | Dumitru Dragomir l-a "mitraliat" pe Ponta: "Ne-a nenorocit! E o ruşine că a fost prim-ministru!" Nici Dăncilă nu a scăpat

LPF

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit pentru Telekom Sport şi l-a atacat pe Vitor Ponta, după ce fostul premier a recunoscut recent că s-a implicat în schimbarea lui "Mitică" din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Fostul şef al LPF spune că "mărturisirea" lui Ponta îl lasă rece acum, dar spune că implicarea politicianului a dus la prăbuşirea fotbalului românesc. Dragomir crede în continuare că Ponta a dorit şi condamnarea sa, dar spune că nu îi poartă acestuia ranchiună.

"A mărturisit, să îi fie de bine! A nenorocit fotbalul românesc, e o ruşine pentru ţară că am avut un prim-ministru ca Ponta. Să îi fie de bine! M-a dat afară şi a vrut să mă bage în puşcărie nevinovat. Să îi fie ruşine! Nu am să îi port pică niciodată, pentru că aşa este caracterul meu. Nu port nimănui ranchiună. Dar a făcut o mare greşeală.

(E un amestec al politicului în sport?)Păi nu i-a chemat pe preşedinţi şi le-a promis verzi şi uscate dacă mă dau pe mine afară? A făcut câteva amnistii fiscale. I-a scutit pe cei de la Dinamo de datorii, de 24 de milioane de dolari şi încă vreo două trei echipe. În rest, şi-a bătut joc de fotbalul românesc", a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.



Dragomir a vorbit şi despre necesitatea modificării legislaţiei pentru a revitaliza fotbalul şi modul în care e privit sportul în ţara noastră.

"Dacă mai rămâneam la Ligă eu făceam treaba asta. Guvernul să dea 49% la centrele de excelenţă, la academii şi în momentul în care vinde un jucător, să vină banii înapoi la Guvern, 49% din vânzarea jucătorului. Iar ţara va fi în permanenţă pe plus cu banii şi nu ne bat nici brazilienii în următorii 10 ani dacă facem proiectul acesta. Toate centrele de copii şi juniori, pentru că îţi trebuie bani. 51% îţi trebuie bani, îţi trebuie milioane, dar una e să bagi două milioane şi alta să bagi un milion.

Ungurii au avut un om care a jucat fotbal. A jucat în Divizia C, dar a jucat fotbal. Doamna Dăncilă nu ştiu dacă a jucat ţurca. Am înţeles că este o doamnă deosebită şi cei din jurul dânsei trebuie să o facă de aşa natură să finanţeze sportul. Am ajuns să avem copiii aproape cei mai obezi din lume
", spune Dragomir.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirponta 

viewscnt
Articole similare