Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | După Lobonţ, încă un jucător şi-a confirmat retragerea: "Nu e oficial, dar e de înţeles". Ce se gândeşte Raţ să facă în continuare

VIDEO EXCLUSIV | După Lobonţ, încă un jucător şi-a confirmat retragerea: "Nu e oficial, dar e de înţeles". Ce se gândeşte Raţ să facă în continuare
Comentarii

După ce Lobonţ a spus adio naţionalei, acum şi Raţ este aproape să renunţe la tricoul îmbrăcat de 113 ori în carieră! Chiar dacă nu a mai evoluat de doi ani pentru România, fundaşul stânga nu şi-a anunţat încă retragerea din naţională.

Raţ a jucat ultima oară pentru naţionala României la Euro 2016. În mandatul lui Christoph Daum, fundaşul stânga nu a primit nicio convocare.

"Nu mi-am anunţat oficial retragerea, dar nu am mai fost chemat de foarte mult timp. N-am anunţat nimic oficial că m-am retras, dar e de înţeles. Imediat după Euro 2016, a venit la naţională domnul Daum, care a considerat că nu mai este cazul să fiu chemat la naţională. Eu chiar jucam la Rayo, a fost o dezamăgire pentru mine.

Motivele care au fost invocate nu erau cele obiective. Încă sunt în dubii dacă să mai joc în sezonul viitor sau nu. Nu am probleme din punct de vedere fizic, pot continua, dar e vorba doar de psihic. Trebuie să-mi găsesc motivaţia de a continua. Acolo e marea dilemă. Am anumite lucruri în cap, am anumite proiecte pe care aş vrea să mă bazez. Vom vedea ce va apărea în această vară. Şi nu mă refer numai la oferte de fotbalist. Ar putea fi şi altceva.

Nu ştiu ce să zic. Nu prea mă văd antrenor. Aş vrea să fac ceva pe partea administrativă. Însă, dacă ar fi să apară ceva de nerefuzat, o ofertă de a antrena, de ce nu? N-aş refuza" , a declarat Răzvan Raţ pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ratechipa nationalaromaniachristoph daumeuro 2016 

viewscnt
Articole similare