Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct!" Problema identificată de Cristina Neagu după primele meciuri de la CM

VIDEO EXCLUSIV | "E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct!" Problema identificată de Cristina Neagu după primele meciuri de la CM

CM Handbal

Comentarii

Cristina Neagu resimte presiunea venită din partea presei din România şi cere răbdare.

Fiind întrebată dacă faptul că în presă se tot vorbeşte despre o eventuală medalie la Campionatul Mondial, poate fi resimţit ca o presiune în plus peste capul jucătoarelor, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume a spus că ”da, eu am şi spus înainte să plecăm la acest CM, că nu trebuie să punem presiune absolut deloc pe echipă. Avem totuşi nouă debutante, practic jumătate din echipă, sau mai mult de jumătate. Au fost atâtea generaţii de-a lungul anilor care nu au vrut să aibă această presiune şi au plecat la turnee finale fără să se gândească la o medalie. Deci nu, nu e cazul în momentul de faţă să punem presiune pe echipa României.”

Aceasta a continuat: ”Aşa cum am spus-o, luam pas cu pas, meci cu meci. Ne gândim doar la meciul împotriva Spaniei şi vom vedea ce va fi. Pentru că am mai zis-o, au fost multe echipe care au jucat bine în grupă şi au avut o zi proastă în meciul de optime şi au plecat acasă. Şi au fost şi alte exemple, chiar exemplul nostru de acum doi ani, când am jucat foarte prost în grupă, dar foarte bine în a doua săptămână, cea eliminatorie, şi am rămas în competiţie şi am câştigat o medalie, spus Cristina Neagu. 

”Aşa că e foarte lung drumul până departe, nu ne dorim decât să ne gândim la următorul meci şi să încercăm să facem cât mai multe puncte în această grupă”, a conchis interul stânga al CSM Bucureşti.

Ce nu a funcţionat până acum:

"E clar că avem o problemă în apărare şi consider că e foarte dificil ca echipa României să mai reuşească să facă astfel de meciuri, adică să înscrie peste 30 de goluri şi să primească aproape de 30 şi să câştige meciul. Să spunem că ăsta e plusul, faptul că am înscris peste 30, dar dacă vrem să avem o şansă la meciurile următoare trebuie să primim sub 25 de goluri. Ca să avem o şansă să câştigă. E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct în apărare. Asta e problema noastră", a spus Cristina Neagu.

Toate detaliile meciului de mâine, aici:

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbal feminincristina neagunationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare