Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | E dinamovist de mic, a jucat la ambele rivale, dar recunoaşte: "Mi-a rămas Steaua mai mult în suflet"

VIDEO EXCLUSIV | E dinamovist de mic, a jucat la ambele rivale, dar recunoaşte: "Mi-a rămas Steaua mai mult în suflet"

Fotbal intern

Comentarii

A ajuns pentru prima oară la echipa care juca în acea perioadă pe stadionul Ghencea şi chiar dacă este dinamovist, recunoaşte că sufletul i-a rămas la clubul alături de care a reuşit cele mai importante performanţe din cariera de fotbalist.

Daniel Opriţa ajungea în anul 2002 la Steaua, club alături care avea să câştige campionatul de două ori şi să ajungă în celebra semifinală de Cupa UEFA. Chiar dacă cele mai mari performanţe le-a obţinut la clubul din Ghencea, recunoaşte chiar el: "eram dinamovist (n.r. - în copilărie)". 

De la Steaua a ajuns direct la Dinamo, mai mult dintr-o curiozitate, susţine el: "Am fost şi la Dinamo. Am vrut să văd şi echipa cu care ţineam de mic, dar nu se compara cu Steaua. Am trăit momente foarte frumoase la Steaua. E un club mult mai mare şi am făcut o comparaţie pentru că am jucat la ambele echipe. Mi-a rămas Steaua mai mult în suflet", a spus Opriţa, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Tot el spune că unii dintre colegii săi din acea perioadă, de la Steaua, ştiau că era dinamovist, dar cu toate acestea nu îl tachinau: "Nu vorbeam despre asta. Când eram la Steaua jucam cu sufletul la Steaua şi am rămas cu sufletul".

  • 93 de meciuri şi 15 goluri are Opriţa în tricoul roş-albastru. 
  • 5 meciuri a jucat la Dinamo, fără să înscrie vreun gol. 

Afla mai multe despre: daniel opritadinamosteauafcsb 

viewscnt
Articole similare