Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Echipa pentru care semnase Reghecampf înainte să ajungă la Steaua: "Contractul rămâne în seif toată viaţa" Suma pentru care a ajuns în Ghencea

VIDEO EXCLUSIV | Echipa pentru care semnase Reghecampf înainte să ajungă la Steaua: "Contractul rămâne în seif toată viaţa" Suma pentru care a ajuns în Ghencea

Top Interviuri

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Steaua în 1997 pentru 300.000 de dolari, după doar 20 de meciuri jucate în Liga I pentru Chindia Târgovişte. O altă echipă l-a mai dorit la vremea respectivă pe fostul fundaş.

FC Argeş l-a dorit pe Laurenţiu Reghecampf, doar că Steaua era la vremea respectivă echipă de Liga Campionilor. Actualul antrenor a povestit în exclusivitate pentru Telekom Sport cum au stat lucrurile în urmă cu 22 de ani. Dacă ar fi acceptat oferta piteştenilor, Laurenţiu ar fi fost coleg cu Adi Mutu. 
 
"Prima dată, înainte de Steaua, am avut un contract semnat cu FC Argeş. A fost perioada când de la Târgovişte au plecat foarte mulţi jucători la Piteşti, am avut o întâlnire cu domnul Stroe, era atunci preşedintele clubului şi i-am spus am oferta asta de la Steaua, dacă nu merg la Steaua, vin la dumneavoastră. Şi mi-a zis ok, semnează-mi un contract şi dacă nu te duci la Steaua, vii la noi. Dacă te duci la Steaua, contractul ăsta rămâne la mine în seif pe toată viaţa" a dezvăluit actualul antrenor al lui Al Wasl. 
 
Iar începutul în Ghencea a fost foarte bun. 
 
"Cu Miu, Ciocoiu, Baciu, Roşu. A fost perioada când la Steaua s-au schimbat foarte mulţi jucători. Au plecat atunci Adrian Ilie, Filipescu, Prodan, Gâlcă, toţi plecaseră. Primul an cred că am câştigat Cupa României şi campionatul. Cu Naţional dacă nu mă înşel am avut atunci, cu Sabin. Nea Ţiţi cu nea Mihai Stoichiţă m-au adus. Şi după aia a rămas nea Mihai. Lăcă era jucător. Mai erau Militaru, Gherasim, o perioadă şi Stelică. Primul meci la Steaua cred că a fost un meci în Cupa României, cu Craiova la Piteşti, am bătut 2-0. Am dat şi gol în meciul ăla" îşi aduce aminte Reghecampf. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: top interviuristeaualaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare