Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu despre momentul pe care fotbalul românesc nu are voie să-l rateze! Trei puncte cheie despre naţionala U21 şi cum trebuie "crescuţi" puştii lui Rădoi

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu despre momentul pe care fotbalul românesc nu are voie să-l rateze! Trei puncte cheie despre naţionala U21 şi cum trebuie "crescuţi" puştii lui Rădoi

Fotbal intern

Comentarii

Edward Iordănescu a vorbit într-un interviut acordat Telekom Sport despre performanţa echipei U21 a României la Euro 2019, precizând că mesajul transmis de Andrei Radu & Co e unul pe care fotbalul românesc trebuie să-l primească mult mai bine decât în cazul generaţiilor trecute.

Tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş avertizează că şi în trecut am avut generaţii talentate, însă s-au comis greşeli care au dus la pierderea "vârfurilor", lucru care nu trebuie să se întrebe şi în prezent.

"Sunt nişte lucruri pozitive care se întâmplă în fotbalul nostru în ultima perioadă şi mă refer la naţionala de tineret. Asta înseamnă că fotbalul nostru are mijloace şi potenţial şi trebuie doar să facem lucrurile altfel, să avem mai multă grijă de copiii noştri.

Ne bucurăm de o generaţie de excepţie, dar în acelaşi timp am avut şi în trecut jucători talentaţi şi lucrurile nu s-au întâmplat cum trebuie. Nu le-am dat mai multă încredere, nu i-am instruit cum trebuie. Nu ne-am ocupat de latura mentală.



Aceşti tineri atată cât de puternici sunt din punct de vedere mental, câtă încredere arată, cât de decişi sunt în tot ceea ce fac.

Această generaţie arată mult potenţial şi talent. Eu văd trei repere importante în formarea acestei echipe.

În primul rând văd o serie de jucători plecaţi foarte devreme din ţară şi care s-au format în străinătate. Jucători plecaţi în diverse campionate şi în academii ale unor cluburi importante sau mai puţin importante.

Văd o a doua serie de jucători formaţi la Gică Hagi în academie. E un număr important. Are un rol incredibil Gică cu ce a reuşit acolo.

În al treilea rând văd categoria jucătorilor din competiţia noastră, care nu sunt formaţi neapărat la o anumită şcoală, dar care s-au supus acestei reguli U21, care în anumite momente au fost ajutaţi, forţaţi şi împinşi şi care au căpătat experienţă",
a declarat Edi Iordanescu pentru Telekom Sport.

Vezi mai jos integral interviul acordat de Edi Iordănescu corespondentului Telekom Sport Ovidiu Ionescu.
 

Ovidiu Ionescu - Football & Travel, interviu exclusiv cu Edward Iordănescu

Ovidiu Ionescu - Football & Travel, interviu exclusiv cu Edward Iordănescu

Posted by Telekom Sport on Tuesday, June 25, 2019

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania u21liga 1 

viewscnt
Articole similare