Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | El este antrenorul anului pentru Ionuţ Lupescu: ”A făcut în meseria asta un pas enorm şi este foarte bine văzut”

VIDEO EXCLUSIV | El este antrenorul anului pentru Ionuţ Lupescu: ”A făcut în meseria asta un pas enorm şi este foarte bine văzut”

Top Interviuri

Comentarii

Ionuţ Lupescu a împlinit 50 de ani, iar Telekom Sport l-a vizitat cu oaceastă ocazie. Înconjurat de nepoţi, fostul mare mijlocaş a dezvăluit o parte din momentele inedite din cariera sa, a rememorat câteva episoade speciale, dar a şi vorbit despre planurile pe care le are în viitor sau despre actualitatea din fotbalul românesc şi internaţional.

Unul dintre subiectele atinse a fost cel legat de superlativele anului. În ceea ce priveşte cel mai bun jucător din 2018, Ionuţ Lupescu a evitat să se pronunţe: ”Nu am urmărit atât de mult ca să pot să îmi dau cu părerea. Asta este problema voastră, a jurnaliştilor, nu a mea” a explicat ”Kaiserul”.

”Trebuie să prioritizezi competiţia, întotdeauna. Este aceeaşi problemă ca la FIFA Ballon D'Or, sau cum o fi acum. Trebuie să stabileşti nişte criterii şi să prioritizezi nişte competiţii. Şi atunci clar vei vedea care e cel mai bun antrenor, care e cel mai bun jucător, care e cel mai bun 11. Aşa am făcut şi eu pe timpul meu la UEFA, când făceam echipele şi antrenorii, în special la Euro. Dar dacă aceste criterii nu sunt clare, atunci apar discuţii” crede Ionuţ Lupescu.

În schimb, în ceea ce priveşte antrenorul anului, fostul mare internaţional român a fost mult mai tranşant: ”Mie, personal, cu siguranţă că ceea ce a făcut, pentru continuitate, ceea ce a făcut Răzvan Lucescu în Grecia, Cupa el trebuia să câştige, acum iar a făcut un pas. Răzvan a făcut în meseria asta de antrenor un pas enorm şi este foarte bine văzut. Dan Petrescu a câştigat campionatul...Rădoi, sigur că a calificat echipa, dar a jucat trei, patru meciuri... e altă competiţie. În general, după părerea mea, campionatul e cel mai greu de câştigat, pentru că ai 34 de etape, în care trebuie să fii extrem de constant ca să poţi să câştigi” a spus Lupescu.

În ziua în care a împlinit 50 de ani, Bayer Leverkusen i-a făcut o surpriză lui Ionuţ Lupescu şi, printre altele, nemţii l-au felicitat şi pe reţelele de socializare. Fostul mare internaţional român a jucat nu mai puţin de 228 de meciuri pentru Bayer Leverkusen. Ai detalii despre acest detaliu, aici

Afla mai multe despre: ionuţ lupescuaniversareantrenorul anuluifotbalistul anului 

viewscnt
Articole similare