Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | El este unul dintre cei mai promiţători fundaşi ai României: "Vreau să ajung să joc în Premier League"

VIDEO EXCLUSIV | El este unul dintre cei mai promiţători fundaşi ai României: "Vreau să ajung să joc în Premier League"

Fotbal intern

Comentarii

Naţionala României U16 s-a reunit la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, iar pe 2 februarie va pleca în stagiul de pregătire din Cipru.

Printre jucătorii convocaţi de selecţionerul Daniel Mogoşanu se află şi unul dintre cei mai promiţători fundaşi ai României. Rareş Urcan este pe primul loc în campionatul Germaniei alături de echipa sa, Nurnberg U16, iar acum a fost convocat pentru prima dată la reprezentativa similară a "tricolorilor".

"Este un vis să-mi reprezint ţara la cel mai înalt nivel. Când voi fi convocat la echipa naţională, de fiecare dată, mă voi prezenta cu cea mai mare plăcere. Idolii mei din fotbal sunt Sergio Ramos şi Jerome Boateng. Sper ca în viitor să ajung în Anglia, la Manchester City, la Manchester United sau la Chelsea. Nu contează. Însă, până atunci, sper ca în 2-3 ani să ajung să joc pentru prima echipă de la Nurnberg" , a declarat Rareş Urcan pentru Telekom Sport.

În stagiul de pregătire, naţionala României U16 va întâlni reprezentativa similară a Ciprului în două partide amicale, care vor avea loc pe 6 şi pe 8 februarie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul "Pyrgos Community" din Limassol. 

Afla mai multe despre: rares urcannurnbergciprulimassolromania u16 

viewscnt
Articole similare