Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | „Este într-o situaţie ingrată, foarte ingrată!” Un antrenor deplânge situaţia lui Dică la FCSB

VIDEO EXCLUSIV | „Este într-o situaţie ingrată, foarte ingrată!” Un antrenor deplânge situaţia lui Dică la FCSB

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu îl compătimeşte pe Nicolae Dică, antrenorul FCSB, pentru situaţia neplăcută pe care o traversează la echipă: patronul a recunoscut public, în mai multe rânduri, că se implică activ în alcătuirea echipei.

„Este într-o situaţie ingrată, foarte ingrată.  Dică este în situaţia în care anumite lucruri au ieşit în presă mai mult ca niciodată şi s-a discutat foarte mult despre implicarea patronului, mai mult ca în alte mandate ale altor antrenori”, a spus Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Deşi este de partea antrenorului „roş-albastru”, Edward Iordănescu spune că Dică şi-a asumat toate aceste riscuri când a venit la FCSB, fără să fi acumulat suficientă experienţă în ligile inferioare. „El şi-a asumat nişte lucruri, a ars nişte etape din punctul meu de vedere. Eu am plecat la fel ca el, de la liga a treia. După am mers la liga a doua, după la Liga I, am plecat în străinătate. 

El a plecat de la liga a treia şi a sărit direct la Cupă, la campionat şi la cupe europene, la FCSB, la un club cu tradiţie, cu greutate, cu presiune foarte mare şi cu aşteptări foarte mari. Şi-a asumat rolul acesta, şi-a asumat statutul acesta, şi-a asumat faptul că a ars anumite etape în cariera lui”.

Afla mai multe despre: edward iordanescudica 

viewscnt
Articole similare