Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Fără scuze pentru Real Madrid. Florin Răducioiu, surprins de şocul săptămânii din UCL: ”Ei trebuie să câştige mereu astfel de meciuri!”

VIDEO EXCLUSIV | Fără scuze pentru Real Madrid. Florin Răducioiu, surprins de şocul săptămânii din UCL: ”Ei trebuie să câştige mereu astfel de meciuri!”
Comentarii

Foştii mari internaţionali români, Florin Răducioiu şi Bogdan Stelea au comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport rezultatele surpriză din Uefa Champions League de marţi seara.

Surpriza serii s-a produs la Moscova, în direct la Telekom Sport 2. Fost atacant în Primera Division, Răducioiu crede că Real Madrid trebuie să câştige oricând astfel de meciuri, iar absenţa câtorva piese de bază nu trebuie să reprezinte o scuză pentru campioana Europei:

”Nu ne aşteptam ca Real Madrid să piardă cu această echipă din Rusia. Chiar daca e echipă interesantă cea din Moscova. Dar Real Madrid e Real Madrid, trebuie să câştige aceste meciuri, pentru că sunt foarte importante pentru ei. Şi chiar dacă nu au evoluat patru sau cinci titulari, Real trebuie să aibă întotdeauna capacitatea de a câştiga meciurile de acest gen” a declarat Răducioiu, omul care a învins-o singur pe FC Barcelona pe vremea când evolua la Espanyol. 

Fostul mare atacant al naţionalei României a fost plăcut surprins de olandezii de la Ajax şi laudă felul în care au abordat olandezii un meci cu o forţă ca Bayern Munchen:

”Mă surprinde un pic şi Ajax. Mi-a plăcut foarte mult, o echipă foarte interesantă, cu tineri foarte buni. Cu mare personalitate au abordat acest meci şi, iată, au obţinut un rezultat de egalitate. Dar cea mai mare surpriză, într-adevăr, campioana Europei să piardă la Moscova e o mare, mare surpriză” a explicat Răducioiu, la microfonul Telekom Sport.

Fostul mare portar al naţionelei, Bogdan Stelea a subliniat în schimb echilibrul din cea mai importantă competiţie inter cluburi şi crede că Real Madrid nu va avea probleme în a se califica mai departe:

”Nu mă mai surprinde nimic. Mai ales la nivelul grupelor, într-o asemenea competiţie se poate întâmpla să apară meciuri în care marile favorite pot pierde puncte. Cred că Real Madrid trebuie să-şi câştige următorul meci şi probabil că o vor face. Nu văd cum s-ar putea împiedica de Plzen. Ajax are aceeaşi strategie de a-şi promova jucătorii tineri şi cu astfel de jucători chiar se poate întâmpla orice”, explică şi Bogdan Stelea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiubogdan steleareal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare