Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | FCSB a ajuns cu o altă stare de spirit la Iaşi. „Plouă. E semn de bogăţie?”. Echipaj special de zbor pentru roş-albaştri: „I-am adus pentru victorie”

VIDEO EXCLUSIV | FCSB a ajuns cu o altă stare de spirit la Iaşi. „Plouă. E semn de bogăţie?”. Echipaj special de zbor pentru roş-albaştri: „I-am adus pentru victorie”

FCSB

Comentarii

În plin focar de coronavirus, FCSB nu are timp de respiro. Eliminaţi din Europa League, roş-albaştrii trebuie să joace acum la Iaşi, în Liga 1. Fotbaliştii conduşi în continuare de Mihai Pintilii, în absenţa lui Anton Petrea, au ajuns însă cu zâmbetul pe buze în Copou.

După ce au aflat că Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Sergiu Buş şi Andrei Miron s-au vindecat de coronavirus, roş-albaştrii au avut parte şi de o cursă specială de la Bucureşti la Iaşi. Echipajul de zbor care a pilotat aeronava a fost format familia Şichet, o pereche tată-fiu.

Pentru a patra oară antrenor principal de conjunctură, Mihai Pintilii s-a bucurat de vremea din Moldova. Întrebat de reporterul Telekom Sport dacă „e semn de bogăţie”, delegatul FCSB a răspuns plin de optimism: „Normal”. Pilot de meserie, Ştefan Şichet l-a lăsat pe fiul său, co-pilotul Cristian, să o ducă pe FCSB în Copou. 

Ştefan Şichet: „A fost un zbor ok. Aici e de faţă colegul care a zburat”.

Cristian Şichet: „Un zbor scurt, care s-a terminat în condiţii de siguranţă şi am adus „colegii” în seara asta pentru o victorie”.

Ştefan Şichet: „Mai ales că el este şi stelist. Din cauza asta a şi zburat”.

Cristian Şichet: „(Nu v-a fost frică de COVID-19? La FCSB e focar.) Nu am avut nicio frică, mai ales că în aeroport şi în aviaţie măsurile de siguranţă sunt la maxim, iar jucătorii şi toţi pasagerii sunt testaţi. Deci nu e şi nu o să fie nicio problemă. (Pronostic?) 2-0”.

Ştefan Şichet: „Şi eu la fel, sunt convins că o să fie 2-0 pentru Steaua. FCSB”.

Înaintea meciului de la Iaşi, FCSB e pe locul 3 în Liga 1, la şase puncte în spatele liderului U Craiova, dar cu un meci mai puţin disputat. La ultima vizită în Copou, în decembrie 2019, roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-1.

Meciul Poli Iaşi - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fcsbiasipoli 

viewscnt
Articole similare