Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Fetele prind viteză! Cine concurează alături de băieţi în campionatul de motociclism: "Am atins şi 250 de km/h"

VIDEO EXCLUSIV | Fetele prind viteză! Cine concurează alături de băieţi în campionatul de motociclism: "Am atins şi 250 de km/h"

Alte sporturi

Comentarii

Kiara Firan va participa în noul sezon al Campionatului Moto RC pentru echipa BMR Exe. Şase etape sunt programate în acest an. Cinci dintre ele se vor desfăşura în România şi una în Grecia.

Team managerul celor de la BMR Exe, Cătălin Tudor, a dezvăluit care sunt ţintele echipei în noul sezon. 

"Primul lucru pe care ni-l dorim foarte mult este să aducem la cunoştinţa publicului că există în România sportul motociclism viteză. Pentru că motociclism există, dar lumea nu prea e conştientă că există şi un campionat sau mai multe campionate de motociclism viteză în România. Avem o echipă performantă, formată din 7 piloţi şi ne dorim foarte mult ca anul acesta să performăm şi să ajungem pe podium cu cel puţin doi piloţi" este dorinţa oficialului. 

Kiara Firan va fi surpriza plăcută a acestui sezon. 

"Nu avem totuşi un campionat de fete şi suntem la start fete cu băieţi, suntem foarte puţine, chiar în România putem număra femeile pilot pe degetele de la o singură mână. Care a fost cea mai mare viteză pe care ai prins-o pe circuit? Cu motocicleta mea, în bord 240-250 uneori,  dar real în bord nu este exact ce se întîmplă" a povestit fata de 32 de ani. 

Afla mai multe despre: kiara firancampionat motociclism rcadâncatabmr exe 

viewscnt
Articole similare