Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Fiecare să-şi spună părerea”. Cum descrie Mihai Teja relaţia cu MM Stoica şi ce spune despre viitoarea colaborare

VIDEO EXCLUSIV | ”Fiecare să-şi spună părerea”. Cum descrie Mihai Teja relaţia cu MM Stoica şi ce spune despre viitoarea colaborare

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a preluat FCSB după ce Nicolae Dică a fost dat afară de Gigi Becali, iar antrenorul de 40 de ani e gata să înceapă munca la noua sa echipă. Pe 10 ianuarie steliştii vor pleca în stagiul de pregătire din Spania.

Un aspect important al noii aventuri a lui Mihai Teja la FCSB va fi relaţia dintre antrenor şi directorul sportiv, Mihai Stoica. Fostul antrenor de la Mediaş este însă optimist, vorbeşte despre respect reciproc şi explică felul în care crede că va decurge relaţia dintre el şi oficialul roş-albaştrilor: ”Eu am o relaţie foarte bună cu Meme Stoica, am avut-o şi înainte. Îl respect foarte mult, pentru că a făcut foarte multe lucruri frumoase la FCSB. A cucerit trofee în funcţia pe care o are, cred că este o funcţie importantă” a explicat Teja în direct la Telekom Sport în cadrul emisiunii Sport Center, moderate de Dan Udrea.

”Vreau să am în continuare o relaţie bună, pentru că mă poate ajuta. Are o experienţă destul de mare şi sunt sigur că vom avea o colaborare foarte bună. Nu există scut, aici nu suntem la război. Patronul, Meme Stoica, eu şi cu ceilalţi oameni din staff-ul administrativ, domnul Argăseală trebuie să avem un dialog, trebuie să avem o colaborare mult mai bună. Fiecare să îşi spună părerea şi, cu siguranţă, vom lua deciziile cele mai importante împreună. Aşa trebuie să se lucreze la un club de fotbal profesionist, fiecare are părerea lui. Sigur, părerea patronului este cea mai importantă” a mai spus Mihai Teja în exclusivitate la Telekom Sport.

FCSB va incepe pregatirea de iarna pe 8 ianuarie 2019, atunci cand este programata vizita medicala la Institutul Naţional de Medicina Sportiva. Pe 10 ianuarie, ros-albastrii se vor deplasa spre Marbella, unde vor efectua un cantonament pana pe 24 ianuarie si unde vor fi cazaţi la Hotelul Melia Marbella. FCSB va disputa, in Spania, trei partide amicale, dupa cum urmeaza:

  • - 17 ianuarie - FCSB - FC Luzern (Elveţia)
  • - 20 ianuarie - FCSB - Shanghai Shenhua FC (China)
  • - 23 ianuarie - FCSB - Dinamo Kiev (Ucraina)

Afla mai multe despre: mihai tejamm stoicamihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare