Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Fotbalistul care l-a impresionat pe Olăroiu: "E un exemplu pentru toată lumea" A fost antrenat şi de Mircea Lucescu

VIDEO EXCLUSIV | Fotbalistul care l-a impresionat pe Olăroiu: "E un exemplu pentru toată lumea" A fost antrenat şi de Mircea Lucescu
Comentarii

Cosmin Olăroiu a fost surprins plăcut de Alex Teixeira în perioada scurtă de când antrenează în China. Atacantul este deja de trei ani la echipa preluată în luna martie de antrenorul român.

Alex Teixeira a fost pregătit între 2010 şi 2015 de Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk. Cosmin Olăroiu dezvăluie un episod incredibil care îl are în prim plan pe sud-americanul de 28 de ani. 
 
"Pe lângă faptul că este un jucător extraordinar, este un caracter extraordinar. Practic, nici nu ştii că există la echipă, doar îl simţi când joci. Atunci face diferenţa. În rest, e un om extrem extrem de calculat, extrem de modest. Eu merg, mai glumesc cu el. În schimb, el e un tip foarte cuminte, un tip la locul lui.  Un tip care e un exemplu de fotbalist pentru toată lumea. Are un salariu bun în China. Era bolnav, la spital, cu perfuzii. În ziua meciului, a plecat din spital, a călătorit patru ore jumate, cinci ore cu trenul şi a ajuns cu o oră înainte să înceapă meciul. L-am trecut pe foaie, fugise din spital practic ca să ajute echipa. Şi echipa nu avea niciun obiectiv. L-am introdus în repriza a doua în minutul 60 şi a jucat aşa, venit de pe drum, din spital. Un jucător poate să zică, nu pot să joc, nu e un meci important, nu e foarte mare nevoie de mine. Dar el, v-am zis, e un caracter deosebit, înainte de a fi un jucător deosebit" a povestit Cosmin Olăroiu în exclusivitate pentru Telekom Sport.  
 

Afla mai multe despre: olăroiualex teixeirajiangsu suningşahtior doneţk 

viewscnt
Articole similare