Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu a dat verdictul înainte de CFR - FCSB: ”Campionatul va fi mult mai interesant”

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu a dat verdictul înainte de CFR - FCSB: ”Campionatul va fi mult mai interesant”

Superliga

Comentarii

Înainte de CFR - FCSB, meciul care va decide, în mare măsură, lupta pentru titlu în Liga I, Gică Popescu a vorbit, pentru Telekom Sport, despre importanţa jocului din Gruia.

CFR şi FCSB joacă pentru titlu, iar la meciurile încrâncenate nu se joacă întotdeauna spectaculos. Din contră! Echipe ca Viitorul şi Craiova, jucând fără o miză foarte mare, s-ar putea să joace detaşat şi chiar să ne arate un spectacol de care să ne bucurăm cu toţii.

Contează foarte mult în lupta pentru titlu, meci pe care toată lumea îl aşteaptă cu interes, dacă va câştiga CFR, va lua o opţiune importantă pentru câştigarea campionatului, la un meci egal respectiv o victorie a Stelei cred că în continuare campionatul va fi interesant. Ambele echipe au jucători foartte buni, care au făcut performanţă la ambele cluburi, mai mult tineret la Steaua, jucători mai tineri, mă refer în primul rând la cei care au venit de la Viitorul şi joacă meci de meci, sunt două echipe valoroase, care nu sunt întâmplător în fruntea clasamentului.

 

Mi-ar fi plăcut să fie şi Craiova în lupta pentru titlu, şi Viitorul, pentru că sunt echipe care joacă un fotbal frumos şi e nevoie de astfel de echipe la vârf”, a spus Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescufcsbcfr,  

viewscnt
Articole similare