Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu dă din casă! "Îl cunosc pe Gică Hagi cum nu-l ştiţi niciunul dintre voi. Naţionala e o chestiune de suflet pentru el"

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu dă din casă! "Îl cunosc pe Gică Hagi cum nu-l ştiţi niciunul dintre voi. Naţionala e o chestiune de suflet pentru el"

Echipa națională

Comentarii

Fostul mare internaţional Gheorghe Popescu a dezvăluit că Gheorghe Hagi îşi doreşte să revină la echipa naţională într-o bună zi, declarându-se convins că fostul său coechipier îşi va realiza această dorinţă în cele din urmă.

"Eu cred că un antrenor, orice antrenor în viaţă îşi propune două obiective. Să antreneze o echipă mare şi să antreneze echipa naţională a ţării sale. Nu cred că poate să fie o chestie mai frumoasă şi o chestiune care să te împlinească ca antrenor mai mare decât a antrena echipa naţională a ţării tale.

Şi cred că fiecare antrenor îşi doreşte la un moment dat să antreneze echipa naţională.

Sunt convins că îi va veni timpul şi lui Gică, cu actuala administraţie, cu altă administraţie, orice antrenor îşi doreşte să antreneze echipa naţională.

Gică Hagi a dovedit de-a lungul ultimilor ani că este un antrenor capabil să facă în fiecare an o nouă echipă, şi încă una, să plece jucătorii cei mai valoroşi, să stea acolo sus, să se bată la play off, să se bată la locurile fruntaşe. De ce? Înseamnă că este un antrenor bun, dacă nu foarte, foarte bun.

Eu îl ştiu pe Gică Hagi cum nu-l ştiţi niciunul dintre voi. Îl cunosc de mulţi ani, petrecem mult timp împreună, ştiu cum gândeşte fotbalul, ştiu cât îl iubeşte, ştiu ce bagaj fotbalistic are acum. E capabil să antreneze orice echipă, de oriunde, iar echipa naţională e o chestiune de suflet", a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: popescuhaginationala 

viewscnt
Articole similare