Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu face lumină în privinţa demisiei sale. "Trebuie să fie ceva oficial!” Ce s-a întâmplat

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu face lumină în privinţa demisiei sale. "Trebuie să fie ceva oficial!” Ce s-a întâmplat

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu a explicat pentru Telekom Sport care a fost povestea atunci când a renunţat la a se mai implica în organizarea candidaturii pentru EURO 2028 şi CM 2032.

Vineri, toată presa a vuit că Gică Popescu şi-ar fi dat demisia din comitetul care pregătea candidatura României pentru Euro 2028 şi pentru Cupa Mondială din 2030 din cauza unei fotografii în care a apărut alături de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Popescu a explicat pentru Telekom Sport cum au stat, de fapt, lucrurile. 

”Când îţi dai o demisie trebuie să fie ceva oficial şi mi-am dat demisia dintr-un comitet care nu exista. Deci la întâlnirile la care am participat şi eu nu au fost întotdeauna aceleaşi persoane, s-au schimbat, probabil că se vor schimba, deci nu este nimic important", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. 

Pentru Euro 2020 însă pregătirile sunt în toi. 

"Nu ieşim de fiecare dată când facem lucruri ca să le anunţăm public. Am făcut o conferinţă de presă acum o lună, vom mai face una la 6 luni de zile şi vom prezenta stadiul proiectului la momentul respectiv, lucrurile sunt în grafic", a mai spus Popescu. 

Ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei, s-a aflat sâmbătă la Salonic, unde a participat la reuniunea cvadrilaterală guvernamentală la nivel înalt, alături de omologii săi din Bulgaria, Serbia şi Grecia. Astfel s-a semnat Memorandumul de înţelegere între Guvernele Serbiei, României, Bulgariei şi Greciei, pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare, în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a FIFA World Cup 2030.

Afla mai multe despre: gica popescueuro 2028cm 2030demisie 

viewscnt
Articole similare