Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu şi-a dezvăluit planul: "El e opţiunea mea numărul unu!" Ce va face fostul căptian al naţionalei

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu şi-a dezvăluit planul: "El e opţiunea mea numărul unu!" Ce va face fostul căptian al naţionalei

Fotbal intern

Comentarii

Prezenţa lui Gică Popescu în cantonamentul celor de la Viitorul a alimentat zvonurile conform cărora ar urma să devină manager la echipa lui Hagi. Fostul internaţional a clarificat situaţia pentru Telekom Sport.

Acesta a recunoscut că îşi doreşte enorm să revină în fotbal, dar nu va colabora din acest moment cu echipa lui Gheorghe Hagi. Se va ocupa în perioada următoare de organizarea Euro 2020, după care va lua în calcul eventualele oferte. Iar "Regele" va avea prioritate.

"Mie îmi e dor de fotbal, credeţi-mă că îmi e dor. De aceea sunt aici, merg la meciuri, stau în cantonament, dar deocamdată sunt implicat în proiectul pe care îl ştiţi foarte bine, conduc proiectul Euro 2020.

În această perioadă am avut diverse propuneri de la cluburi de aici de la noi, dar când am început o treabă, vreau să o termin.



Bineînţeles (n.r. Viitorul), are întâietate. Întotdeauna am spus că va fi un moment în care voi lucra alături de Gică. Oricare ar fi cealaltă propunere, bineînţeles că Gică este opţiunea mea numărul unu"
, a declarat Popescu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: gica popescuviitoruleuro 2020,  

viewscnt
Articole similare