Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali, atac frontal la Cosmin Contra: "Are o problemă" De ce e supărat finanţatorul roş-albaştrilor

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali, atac frontal la Cosmin Contra: "Are o problemă" De ce e supărat finanţatorul roş-albaştrilor

Echipa națională

Comentarii

Patronul vicecampioanei i-a luat apărarea lui Florin Tănase şi s-a luat de selecţioner în scandalul neconvocării lui Florin Tănase.

Gigi Becali s-a arătat la rândul său dezamăgit de alegerile selecţionerului. 
 
"Niciodată nu m-am băgat eu, fiecare la el acasă face cum vrea. La el acasă, la echipa naţională, el e antrenorul, el răspunde.  Dar la Tănase e altceva. În opinia mea, Tănase e cel mai bun jucător român. Adică ai nevoie de un jucător ca Tănase.  Adică e un jucător care nu are emoţii, nu are teamă, nu are nimic. Joacă dezimvolt în orice situaţie, cu orice adversar are în faţă. Şi dacă nu îl iei, ai o problemă. Iar dacă nu îl lua măcar pe Man, nici nu mă mai interesa, nu mă mai uitam deloc" a declarat Gigi Becali. 
 
Pentru Gigi Becali convocarea lui Man nu este însă doar o veste bună. Fostul fotbalist al celor de la UTA ar avea o clauză în contract potrivit căreia dacă va bifa măcar un minut într-un meci oficial la naţională, FCSB ar trebui să le plătească 100.000 de euro arădenilor. 
 
"Ce clauză? Nu ştiu. Măcar..." a fost reacţia latifundiarului din Pipera. 
 

Afla mai multe despre: comsin contragigi becaliflorin tănaseneconvocare 

viewscnt
Articole similare