Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Hagi despre cel mai urât moment din 2017: "Uitaţi! E cea mai mare mizerie. Fac ce m-a învăţat tata"

VIDEO EXCLUSIV | Hagi despre cel mai urât moment din 2017: "Uitaţi! E cea mai mare mizerie. Fac ce m-a învăţat tata"

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport pentru o emisiune specială în care a făcut bilanţul unui an excepţional, încununat cu titlul cucerit cu Viitorul în Liga 1, Gheorghe Hagi a vorbit şi despre cel mai urât moment din 2017.

După ce Viitorul a devenit campioană a României, FCSB a constestat titlul câştigat de constănţeni şi a încercat să schimbe clasamentul final profitând de o inexactitate din regulament. Roş-albaştrii au mers până la TAS, însă Viitorul a avut câştig de cauză şi acolo. Hagi se declară însă şi acum dezgustat de acţiunea clubului patronat de finul său, Gigi Becali.

"Cea mai mare mizerie! La asta nu mă aşteptam în fotbalul românesc. De aceea nu am vorbit şi nici nu vreau să vorbesc. E bine să se şteargă pentru că e o parte urâtă! Tot ce s-a construit în acele trei luni a fost să se şteargă ce am făcut noi bun. Nu a vrut să se accepte că nişte tineri buni, competenţi pot câştiga. S-au urmărit anumite lucruri. Dar, capul jos, cum m-a învăţat pe mine tata... Capul jos, înduri. Mergi înainte. E urât ce a fost. Lucruri care m-au dezgustat. Sunt sportiv, sunt puternic, dar problema mea nu e cât sufăr eu, ci la jucători. Să le iei bucuria după ce au muncit un an de zile.

Cineva trebuia să tacă... Eu ţin supărarea două zile. Totul trece, iar eu am preferat să tac, să nu vorbesc. Nu am mai vorbit cu el (n.r. Gigi Becali) de atunci. Nu e supărare, prefer să tac
", a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagitelekombecali 

viewscnt
Articole similare