Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Halep a vorbit deschis despre latura financiară: "Nu e nicio problemă că sunt româncă. Am multe oferte"

VIDEO EXCLUSIV | Halep a vorbit deschis despre latura financiară: "Nu e nicio problemă că sunt româncă. Am multe oferte"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Sportiva noastră a lămurit lucrurile în privinţa noului sponsor de echipament sportiv pe care îl va avea.

Deşi nu a dat numele, din raţiuni de marketing, Simona a lăsat să se înţeleagă faptul că va semna cu Nike, cel mai mare brand de echipament sportiv din lume. ponturi tenis bilete tenis

"Nu a fost nicio problemă că sunt româncă. Până acum am fost apreciată şi am avut contracte destul de bune, chiar dacă sunt româncă. Lumea mă apreciază pentru ce fac în teren şi cum mă comport în afara lui. Pur şi simplu a fost o lună în care am jucat fără firmă pe echipament pentru că aşa am hotărât împreună cu oamenii care lucrează cu mine. loto grecia kino

De la 1 februarie am vrut să port ce-mi place, iar acum port ceea ce-mi place. Sunt multe contracte pe care aş putea să le semnez. Vreau să fiu sigură de ceea ce aleg şi vreau să fie sigură că ceea ce port mă defineşte şi îmi place. O să vă spun exact atunci când trebuie. Asta se va întâmpla foarte curând. " - a spus Simona Halep în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Simona Halep a efectuat astăzi primul antrenament după finala pierdută la Australian Open. Mai important însă, echipamentul pe care l-a folosit arată clar cine va fi noul său sponsor.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaustralian opennikeadidas 

viewscnt
Articole similare