Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Hanca a vorbit despre oferta de la FCSB: ”Asta pot să vă spun”. De ce i-a scăzut randamentul la Dinamo

VIDEO EXCLUSIV | Hanca a vorbit despre oferta de la FCSB: ”Asta pot să vă spun”. De ce i-a scăzut randamentul la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Sergiu Hanca s-a despărţit oficial de Dinamo şi urmează să semneze cu KS Cracovia, formaţie aflată la jumătatea clasamentului în Polonia.

La finalul aventurii sale în Ştefan cel Mare, Sergiu Hanca a făcut o recapitulare a evoluţiilor sale în tricoul lui Dinamo. Fotbalistul a negat însă faptul că ar fi avut vreo ofertă de la FCSB.

Eu nu ştiu nimic despre o ofertă de la FCSB. Nu am fost contactat nici de FCSB şi nici de Dinamo să-mi propună aşa ceva.

Dacă stau să fac o recapitulare, cred că au fost mai multe momente bune decât momente rele la Dinamo. Am avut şase luni de adaptare, colegii m-au primit bine, am avut şi rezultate cu Mircea Rednic atunci. Păcat că am pierdut acea finală de Cupă a României şi după aceea a urmat o perioadă fantastică, un an şi jumătate în care am fost sus din punct de vedere fotbalistic.

După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel, pentru că nici randamentul echipei nu a fost la fel de bun. Atât timp cât echipa a jucat bine şi eu am jucat bine”, a spus Hanca, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hancafcsbtransferoferta 

viewscnt
Articole similare