Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ianis Hagi, despre experienţa de la Euro 2019: "Au fost momente când ne lua valul şi plecam în atac"

VIDEO EXCLUSIV | Ianis Hagi, despre experienţa de la Euro 2019: "Au fost momente când ne lua valul şi plecam în atac"

Farul Constanța

Comentarii

Naţionala României a impresionat pe toată lumea la Campionatul European de tineret, iar acum Ianis Hagi a vorbit despre experienţa trăită alături de colegii săi la turneul final din Italia şi San Marino.

"Este o diferenţă între adversarii de la tineret şi cei de la seniori. Mai ales de forţă, putem spune că e o diferenţă. Dar părerea mea e că diferenţa nu e foarte mare. Până la urmă, toţi jucătorii de la Campionatul European joacă la cel mai înalt nivel şi în competiţii puternice şi la nivel de seniori.

Diferenţa nu e foarte mare, dar experienţa mereu îşi spune cuvântul şi mereu trebuie să ai pe cineva în echipă sau câţiva jucători care au experienţă, să ne ajute pe noi, cei tineri, care încă avem de învăţat.

Suntem jucători talentaţi fiecare şi fiecare dintre noi a demonstrat acest lucru la Euro. De făcut faţă într-un meci precum este cel cu Spania, din septembrie, sigur că vom face faţă, numai că îţi trebuie experienţă, îţi trebuie jucători care să îţi dea acel echilibru.

S-a şi văzut la Euro, din entuziasm, greşeam nişte poziţii în teren şi câteodată ne lua valul şi mergeam toţi în atac. Îţi trebuie acel echilibru pe care ţi-l dau jucătorii care au experienţă. S-a văzut şi la Ajax, care a ajuns în semifinalele de Champions League, jucători foarte tineri, dar în fiecare compartiment a avut câte un jucător cu experienţă. Nu cred că se poate face o echipă doar din tineri şi cu jucători fără experienţă" , a declarat Ianis Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare