Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Imagini incredibile! Portarul care a luat 18 goluri de la Rapid, membru de galerie! A înjurat Steaua în timpul meciului cu fanii giuleşteni!

VIDEO EXCLUSIV | Imagini incredibile! Portarul care a luat 18 goluri de la Rapid, membru de galerie! A înjurat Steaua în timpul meciului cu fanii giuleşteni!

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Popescu, portarul celor de la Termo, integralist în eşecul 0-18 suferit de echipa sa în Giuleşti, cu Academia Rapid, este un fan declarat al formaţiei antrenate de Constantin Schumacher.

Camerele Telekom Sport l-au surprins pe jucătorul lui Termo în timp ce bătea din palme în ritm cu cântecele galeriei giuleştene. Mai mult, acesta s-a întors la un moment dat şi a scandat împotriva rivalei giuleştenilor, CSA Steaua. loto grecia kino

"Portarul lor e un vechi prieten de-ai mei. Am jucat fotbal împreună, aveam locuri apropiate în galeria giuleşteană. Dacă eşti rapidist, nu te poţi abţine când auzi cântecele galeriei" - a spus Marian Vlada pentru meciuri live Telekom Sport

Academia Rapid a învins-o cu 18-0 pe Termo, în etapa a 16-a din Liga a 4-a, seria Bucureşti. În urma acestui rezultat, giuleştenii au revenit pe locul 2 în campionat şi au atins borna de 100 de goluri înscrise.

Cele mai multe goluri le-a marcat nou-venitul Marian Vlada (7), pe lista marcatorilor trecându-şi numele şi veternaii Pancu şi Niculae. Următorul meci al Academiei Rapid este programat marţi, în deplasare cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: popescutermorapidacademiagiulesti 

viewscnt
Articole similare