Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | În Turcia se joacă, dar fără spectatori! Silviu Lung Jr. vorbeşte despre situaţia Coronavirusului în "Ţara Semilunei"

VIDEO EXCLUSIV | În Turcia se joacă, dar fără spectatori! Silviu Lung Jr. vorbeşte despre situaţia Coronavirusului în "Ţara Semilunei"

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. (30 de ani) joacă în unul dintre puţinele campionate din lume care vor continua să se desfăşoare în ciuda pandemiei de Coronavirus, Turcia. Portarul lui Kayserispor a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre cum se prezintă situaţia în Turcia în legătură cu virusul COVID-19.

În ciuda riscului la care sunt supuşi jucătorii şi staffurile tehnice, oficialii din Turcia au decis  ca întrecerea internă să continue, dar meciurile să se dispute fără spectatori. Asta deşi Silviu Lung spune că, la fel ca în România, şcolile şi alte locuri în care se puteau aduna mulţi oameni s-au închis.

Goalkeeprul a vorbit şi despre revenirea lui Cristi Săpunaru (35 de ani) la Kayserispor: "Momentan sunt bine, sănătos. Siuaţia din Turcia e asemănătoare cu cea din România. S-au închis şi aici şcolile, restaurantele, cafenelele. Sunt anumite restricţii pe care oamenii trebuie să le respecte. Dar fotbalul o să continue. În cele din urmă s-a hotărât să continuăm, fără spectatori.

Mă bucur foarte mult că a reveni Săpu alături de noi. Este un jucător cu experinţă, care ne foarte multe. Sincer,îmi era dor de el. Ca şi prieten", a spus Silviu Lung Jr. pentru Telekom Sport.



Aflat pe lista preliminară a stranierilor convocaţi de Mirel Rădoi la echipa naţională pentru barajul cu Islanda, înainte de izbucnirea COVID-19, Lung junior spune că e foarte bine că s-a amânat partida pentru că, astfel, echipa va avea timp să se închege şi vremea va fi bună: "Este foate bine că s-a amânat barajul cu Islanda, pentru că echipele vor avea la dispoziţie loturile cele mai bune, iar condiţiile meteo vor fi prielnice", a mai spus portarul lui Kayserispor, pentru Telekom Sport.

Silviu Lung junior merge la Istanbul pentru următorul meci. Kayserispor joacă împotriva lui Fenerbahce, vineri, 20 martie, de la ora 19:00 în etapa a 27-a din campionatul Turciei.

Afla mai multe despre: silviu lung juniorturciakayserisporvideo 

viewscnt
Articole similare