Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Înfloresc "stejarii". Naţionala României e gata să revină în elita rugbyului mondial. Debut de an cu un super meci

VIDEO EXCLUSIV | Înfloresc "stejarii". Naţionala României e gata să revină în elita rugbyului mondial. Debut de an cu un super meci

Rugby

Comentarii

Stejarii vor să dea uitării anului 2018, an în care au ratat în premieră calificarea la un Campionat Mondial.

Naţionala de rugby a României se pregăteşte pentru Rugby Europe International Championship şi va merge într-un cantonament care va avea loc între 24 ianuarie şi 7 februarie. În prima parte a stagiului de pregătire se vor afla doar jucătorii care evoluează în campionatul intern, aceştia urmând să se antreneze la Izvorani. Patricipant cu România la două turnee finale de Campionat Mondial, fostul stejar Csaba Gal le ţine pumnii strânşi foştilor săi colegi. 
 
"Din fericire anii ăştia doi, 2019 şi 2020 ne permit să construim ceva. Obiectivele federaţiei şi ale conducerii trebuie să fie calificarea pentru Cupa Mondială, 2021 şi 2022. Şi cred că sunt destui tineri în fotbalul românesc, care să reconstruiască echipa" a fost fostul jucător al echipei naţionale. 
 
Stejarii se vor pregăti în Portugalia pentru primul meci important al anului, debutul contra Georgiei din Rugby Europe International Championship.
 
"Normal, orice meci, mai ales un pic la aler mai cald o să le priască pentru că în România nu prea sunt condiţii de pregătire a unui meci. Una e condiţia fizică generală şi alta e o pregătire de meci. Trebuie să ai un teren bun, să te poţi lovi între ghilimele, să cazi, pe un teren sintetic e mai complicat" a mai declarat Csaba Gal.
 

Afla mai multe despre: româniastejaricantonamentgeorgiarugby europe championship 

viewscnt
Articole similare