Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Întâlnire de gradul 0 între Rădoi, Contra şi Panduru. Explicaţiile date de selecţioner despre jocul naţionalei României

VIDEO EXCLUSIV | Întâlnire de gradul 0 între Rădoi, Contra şi Panduru. Explicaţiile date de selecţioner despre jocul naţionalei României
Comentarii

Ziua Naţională a fost sărbătorită aşa cum trebuie la Telekom Sport. Seara de 1 Decembrie a avut invitaţi de marcă şi meciuri de top din grupele Ligii Campionilor.

Mirel Rădoi a fost invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă în prima emisiune a serii. Actualul selecţioner i-a predat, apoi, ştafeta fostului selecţioner al naţionalei României, Cosmin Contra. Între cele două emisiuni la care au fost invitaţi, cei doi antrenori s-au întâlnit pe holurile sediului Telekom Sport.

"O, marele Mirel. Inegalabilul! Ce face, copile?" , i-a spus Cosmin Contra lui Mirel Rădoi, apoi, fostul şi actualul selecţioner al României au discutat preţ de câteva minute până la apariţia lui Basarab Panduru.

Expertul Telekom Sport a ţinut să lămurească şi declaraţiile pe care le-a făcut după ultimul meci disputat de România în acest an, 1-1, în Irlanda de Nord (DETALII AICI): "Treaba mea este să vorbesc, nu să dau explicaţii. Altcineva trebuie să explice, tu trebuie să explici, Mirel! Eu am spus părerea mea. E părerea mea, nu eu sunt antrenorul. Tu eşti şi faci ce vrei. În momentul în care am jucat cu două vârfuri, am fost periculoşi. Când am jucat cu un vârf nu am mai fost".

"Dacă jucăm cu două vârfuri, trebuie să centrezi. Eu nu vreau să centrez, pentru că ştiu că toţi fundaşii centrali cu care jucăm noi în grupă sunt de la înălţimea de 1.85 metri în sus" , a spus Mirel Rădoi.

Discuţia dintre cei doi a fost întreruptă de Cosmin Contra, care, glumind, a spus: "Hai că v-am lăsat. Eu nu ştiu chestii din astea".

Afla mai multe despre: pandururadoi 

viewscnt
Articole similare