Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Întâlnirea cu Mutu pe care Mangia nu o poate uita: "E o amintire foarte neplăcută!" Cum îi descrie antrenorul Craiovei pe românii pe care i-a întâlnit în Serie A.

VIDEO EXCLUSIV | Întâlnirea cu Mutu pe care Mangia nu o poate uita: "E o  amintire foarte neplăcută!" Cum îi descrie antrenorul Craiovei pe românii pe care i-a întâlnit în Serie A.

Top Interviuri

Comentarii

Devis Mangia a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii TOP INTERVIURI şi a vorbit despre fotbaliştii români pe care i-a urmărit în serie A sau care i-au fost adversari de-a lungul carierei. Mangia spune că l-a apreciat enorm pe Mutu ca jucător, însă are o amintire neplăcută cu vârful român. În sezonul 2011-2012, Adrian Mutu juca la Cesena, iar actualul antrenor al Craiovei era principal la Palermo.

Pe 10 decembrie 2011, cele două echipe s-au întâlnit în etapa a 15-a din Serie A, iar Briliantul a adus victoria echipei sale chiar pe terenul celor de la Palermo. După aproape 7 ani, Devis Mangia şi-a adus aminte de duelul cu Mutu: "Cu Mutu am amintiri foarte bune ca şi jucător, de când îl urmăream şi o amintire foarte neplăcută de când antrenam în Serie A, pentru că primele mele şase meciuri acasă la Palermo au fost şase victorii. A şaptea partidă a fost Palermo - Cesena, 0-1, gol cu capul al lui Mutu din corner"

La două luni după duelul cu Mutu, Mangia l-a avut ca adversar pe Cristi Chivu. "Chivu juca la echipa mea de suflet. De fapt şi la echipa mea de suflet, pentru că întâi a jucat la Roma. Dar la Milano a făcut ceva incredibil alături de colegii lui, pentru că Inter nu era aşa obişnuită în Italia să câştige. În Italia, de obicei, era Juventus echipa care câştiga. Şi când ei au reuşit în acel an tripleta, a fost incredibil", a declarat Mangia despre Cristi Chivu.

Apoi au urmat românii care au jucat la marile rivale din capitala Italiei. Ştefan Radu de la Lazio şi Bogdan Lobonţ de la AS Roma: "Radu este un alt jucător care mi-a fost adversar în acel an de Serie A şi este un jucător, deşi nu-l cunosc în mod direct, dar se vede că este un jucător care transmite profesionalism. Pe Lobonţ nu-l cunoşteam, acum îl cunosc şi îl pot numi chiar un prieten. Este o persoană de mare nivel, în afara aspectului fotbalistic, în afara aspectului de tehnic, este un om de mare calitate."


Afla mai multe despre: mangiamutuchivutop interviu 

viewscnt
Articole similare