Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone e încântat de evoluţiile echipei: "Nu e întâmplător ce jucăm noi în acest moment"

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone e încântat de evoluţiile echipei: "Nu e întâmplător ce jucăm noi în acest moment"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a scos o remiză în ultima fază în deplasarea de la Dunărea Călăraşi. Imediat după meci, managerul general al ilfovenilor, Ioan Andone, s-a arătat extrem de mulţumit de prestaţia echipei şi de munca pe care o depune staff-ul lui Cristiano Bergodi.

"Emoţii mari. N-a fost un meci prea bun, cred că şi starea terenului a contat, au alunecat jucătorii, iarba a fost destul de mare. Nu a fost spectaculos, dar a fost încrâncenat, a fost o luptă dură, bătaie, am făcut o gafă mare la golul primit şi cred că ghinionul pe care l-am avut în retur se răzbună acum, că ne dă Dumnezeu câte un punct. E munca depusă de Bergodi, cred că e în primii 3 antrenori din campionatul românesc, munca depusă de echipă, echipa foarte bine organizată defensiv, avem o apărare bună şi rezultatele se văd. Nu e întâmplător ceea ce jucăm noi la ora actuală.

...despre Dan Alexa:
Astăzi a avut ghinion. Să ai 1-0 până în minutul 93 şi să pierzi victoria în minutul 93, ăsta e ghinion. Dar îi urez succes şi să se salveze.

...despre programul echipei
Urmează nu numai Mediaşul, urmează şi Dinamo. Sunt două meciuri foarte grele pentru noi. Ţinând cont că jucăm acasă, sper să câştigăm şi cu Mediaş.

...despre Juventus - AC Milan
E un derby, merită văzut şi cred că va fi o victorie pentru Juventus. Se va impune pentru că are jucători, are atmosferă bună, ştiu foarte bine ceea ce îşi doreşte, câştigă campionatele de ani de zile şi sunt convins că va căuta să pună capăt disputei pentru titlu, adică să ia campionatul.

...despre Bayern Munchen - Borussia Dortmund
Nişte derby-uri frumoase, eu cred că Bayern va câştiga pentru că e pe teren propriu. Bayern rămâne Bayern. Sunt convins că va fi presiune mare de tot.

...despre FC Barcelona - Atletico Madrid
Barcelona e Barcelona, are un avans foarte mare în clasament, cred că va câştiga Barcelona, cu toate că Atletico tot timpul te poţi aştepta la orice. Sunt convins că Messi le va da cel puţin un gol celor de la Atletico Madrid"
, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedunarea calarasibergodi 

viewscnt
Articole similare