Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone şi-a sacrificat party-ul de ziua sa din cauza coronavirusului: "Sănătatea e cea mai importantă". Ce face în carantină

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone şi-a sacrificat party-ul de ziua sa din cauza coronavirusului: "Sănătatea e cea mai importantă". Ce face în carantină

Fotbal intern

Comentarii

Să aştepţi aniversarea celor 60 de ani alături de zeci de prieteni şi de foşti colegi şi să petreci, până la urmă, alături doar de 15 invitaţi nu e deloc plăcut. Însa Ioan Andone, pentru că despre el este vorba, înţelege gravitatea situaţiei provocate de coronavirus.

"Asta este conjunctura actuală. Sâmbătă, de ziua mea, se anunţa mare petrecere, însă, până la urmă, am anulat tot. Sănătatea este cea mai importantă în aceste momente. Între timp, a fost şi ziua fiului meu şi nici cu el nu am putut să mă văd. Toată lumea trebuie să înţeleagă şi să stea acasă, ca să nu înrăutăţim şi mai mult situaţia de criză" , a dezvăluit Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Pentru că fotbalul este oprit, Ioan Andone îşi petrece foarte mult timp alături de câinele său.

"Fac sport, mă bag şi la câte o saună şi îl alerg prin casă pe câinele meu. Dar gândul îmi zboară şi la fotbal. Trebuie făcut ceva să reuşim să încheiem acest sezon, altfel o să fie greu financiar pentru multe cluburi. Însă nu trebuie să facem ceva riscant să punem în pericol sănătatea fotbaliştilor şi a suporterilor. Până ne revedem pe stadioane, vă rog, staţi acasă, oameni buni!", a încheiat Ioan Andone.

Articol realizat de: Alexandru Săbău

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare