Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone trage semnalul de alarmă: ”Unii jucători nu dau totul la naţională!”

VIDEO EXCLUSIV  | Ioan Andone trage semnalul de alarmă: ”Unii jucători nu dau totul la naţională!”

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone este pesimist înaintea dublei cu Lituania şi cu Muntenegru. L-a avertizat pe Contra că va fi foarte greu ca România să obţină 6 puncte după aceste două meciuri. Şi problemele nu se opresc aici: pentru situaţia din grupă, vinovaţi sunt jucătorii, care nu vin determinaţi la echipa naţională.

România va întâlni Lituania sâmbătă, la Ploieşti, în penultimul meci din grupa 4 a Ligii Naţiunilor. În tur, tricolorii s-au impus greu, cu 2-1, datorită unui gol marcat de Maxim în minutul 90+4. Ca să poată spera la primul loc, România are nevoie de victorii cu Lituania şi cu Muntenegru, dar trebuie să spere şi ca Serbia să se încurce.

 Greu să facem 6 puncte, cu Lituania pare un meci mai uşor, dar nu va fi uşor fără suporteri, e foarte important să ai suporterii alături de tine. Ar fi păcat, dar s-au făcut greşeli, echipa naţională a avut atitudine, şi-a dorit, a căutat, dar de multe ori şi jucătorii care vin la naţională nu dau totul, când vii la naţională, trebuie să dai 200%, nu 100% . E foarte important la echipa de club unde joacă în străinătate, să ştii că eşti titular la naţională, că ai rezultate bune la naţională, nu numai că eşti titular, dacă pierzi toate meciurile şi tu eşti titular, nu e niciun câştig că vii de la o echipă din străinătate”, a declarat Ioan Andone în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Andone nu este optimist nici în ceea ce priveşte calificarea la Campionatul European din 2020: 

”Important e să se construiască un grup bun şi să ne calificăm la Euro 2020. Când vei obţine un grup de 14-16 jucători de bază şi pe parcurs să-i alături pe cei în formă din campionatul românesc, dar noi nu avem un grup de 14-16 jucători deosebiţi care să se bată pentru calificarea la Europene.”

Afla mai multe despre: andonenationalacampionatul european 

viewscnt
Articole similare