Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone vrea punct sau puncte pentru Voluntari din meciul cu Viitorul: "Sper să spargem ghinionul, să câştigăm!"

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone vrea punct sau puncte pentru Voluntari din meciul cu Viitorul: "Sper să spargem ghinionul, să câştigăm!"

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone (59 de ani), managerul general de la FC Voluntari, speră ca formaţia din Ilfov să spargă ghinionul şi să obţină punct sau puncte din meciul cu Viitorul, care se va juca de la ora 20:30. Elevii lui Cristiano Bergodi au o singură victorie în acest sezon, contra FCSB (3-1), şi au nevoie disperată de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Andone e conştient, însă, că va fi foarte dificil ca FC Voluntari să scoată ceva din meciul contra Viitorului: "Dificil, suntem într-o perioadă în care nu am acumulat puncte, cu toate că ultimele trei partide mai ales, am avut jocuri foarte bune şi spun eu mult ghinion, sperăm să-l spargem astăzi, împotriva lui Viitorul, cu toate că ştim că Viitorul e o echipă de posesie, tânără, care dacă e într-o zi bună va fi foarte greu de bătut. Cum e ziua asta frumoasă, sper să câştigăm şi noi diseară", a spus Andone pentru Telekom Sport.

După meci, "Fălcosul" vrea să-l invite pe Hagi, managerul tehnic al Viiorului, în biroul său: "Da, îl invit, o să îl invit, dar după meci, să îi urez sărbători fericite. Sper să fie o partidă bună pentru că şi terenul cred că va fi bun, mai ales că noi am avut terenul inundat acum o săptămână", a mai spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

FC Voluntari e ultima în campionat, cu doar opt puncte strânse până acum, în timp ce Viitorul ocupă locul cinci în clasament, cu 32 de puncte.

Meciul FC Voluntari - FC Viitorul se va disputa luni, de la ora 20:30, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ioan andonefc voluntariliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare