Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Irina Begu şi Raluca Olaru au plecat către Shenzhen. Ce obiective şi-au impus cele două jucătoare pentru 2019

VIDEO EXCLUSIV | Irina Begu şi Raluca Olaru au plecat către Shenzhen. Ce obiective şi-au impus cele două jucătoare pentru 2019

Tenis

Comentarii

S-a terminat vacanţa pentru o parte dintre jucătoarele noastre de tenis: Irina Begu şi Raluca Olaru au plecat deja în China, unde vor participa la turneul de la Shenzhen, care va începe pe 30 decembrie. Begu s-a antrenat în această perioadă alături de Halep.

"Sincer, nu mă gândesc pentru fiecare turneu la un rezultat, mă gândesc pe parcursul unui an şi mi-am ales câteva obiective. În primul rând, să fiu sănătoasă şi să am un an cât mai bun din punctul acesta de vedere, iar legat de clasament mi-aş dori să depăşesc performanţa din 2016, atunci când am fost locul 22 şi mi-aş dori la turneele de Grand Slam să fac un sfert de finală. 

Noi suntem foarte încrezători, am lucrat foarte bine în această perioadă, am avut ocazia şi oportunitatea să mă antrenez cu numărul 1 mondial, ceea ce este extraordinar pentru mine şi antrenamentele au fost foarte bune, noi am muncit foarte mult, acum sper să transform toată munca aceasta şi pe teren, la meciuri" , a declarat Irina Begu pentru Telekom Sport.

"Nu e uşor deloc să laşi totul acasă chiar de Crăciun, dar mă bucur că am petrecut în familie şi chiar simt că m-am încărcat mult cu energie în ultimele luni de când am terminat ultimul turneu pe 2018. Acum încerc să intru din nou în zona de concentrare pentru 2019. Obiectivele mele sunt în principal de evoluţie. Încerc să nu mă gândesc atât de mult la clasament, pentru că dacă mă gândesc strict pe ce am de făcut şi pe paşii pe care vreau să îi fac şi unde vreau să ajung ca şi nivel de joc, atunci toate celelalte lucruri vin" , a spus Raluca Olaru.

Afla mai multe despre: irina beguraluca olaruchinasimona halep 

viewscnt
Articole similare