Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care şi-a şocat colegii: ”Am aflat asta după două zile”. Dezvăluire făcută în direct la TV

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care şi-a şocat colegii: ”Am aflat asta după două zile”. Dezvăluire făcută în direct la TV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a povestit câteva episoade senzaţionale cu Bănel Nicoliţă în rol principal. Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit cum a şocat Bănel tot staff-ul naţionalei şi ce făcea înainte de antrenamentele de la Steaua.

La EURO 2008, Bănel Nicoliţă a dat peste cap toate recordurile. A alergat 12,24 kilometri în meciul cu Franţa şi i-a uimit pe toţi cu capacitatea sa de efort. Nicolae Dică a povestit ce s-a întâmplat atunci în cantonamentul echipei naţionale şi şi-a adus aminte de modul în care Bănel se antrena în perioada în care evolua pentru Steaua.

Bănel a alergat 14 kilometri (n.r. Nicoliţă a alergat 12,24 km) într-un meci la Campionatul European. Le-a dat totul peste cap. Noi am aflat asta abia după două zile. Când a venit preparatorul fizic cu statistica, am rămas şocaţi.

Când ieşeam la antrenament, când făceam în Ghencea, până să ajungem noi la teren, Bănel ieşea singur şi alerga cu mingea pe teren. Până începeam noi antrenamentul, Bănel era deja transpirat”, a spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbbaneldicasteauaghencea,  

viewscnt
Articole similare